NHL järjestää kaksi ulkoilmaottelua golfkentällä vuoristomiljöössä

Torstaina alkavan NHL-kausi pitää sisällään kaksi ulkoilmaottelua, jotka pelataan hulppeissa puitteissa Tahoejärven rannalla sijaitsevalla golfkentällä.

NHL julkisti maanantaina järjestävänsä helmikuussa kaksi ulkoilmaottelua henkeäsalpaavan upeissa maisemissa. Ottelut pelataan nimittäin Tahoejärven rannalla sijaitsevalla golfkentällä vuoristoympäristössä Nevadan osavaltiossa. Kaukalo pystytetään Edgewood Tahoe Resortin golfkentän 18. väylälle.

NHL Outdoors at Lake Tahoe -nimisessä tapahtumassa pelataan kaksi NHL-ottelua. Lauantaina 20. helmikuuta toisensa vuoristomaisemissa kohtaavat Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights. Sunnuntaina 21. helmikuuta puolestaan vastakkain ovat Boston Bruins ja Philadelphia Flyers.

Koronatilanteen vuoksi otteluissa ei tule olemaan yleisöä. Juuri tämä mahdollisti otteluiden järjestämisen järvi- ja golfmaisemissa.

”Siitä lähtien, kun ulkoilmaottelu on ollut NHL:n vuosittaisessa ohjelmassa säännöllisesti vuodesta 2008 lähtien, olemme pohtineet useita eri vaihtoehtoja stadioneiden ulkopuolella. Se on kuitenkin aina osoittautunut epäkäytännölliseksi, koska fanien kysyntä lipuille on ollut niin suurta”, Gary Bettman kertoi NHL:n tiedotteessa.

Suomalaispelaajista tapahtumassa tullaan näkemään ainakin Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask ja Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen, mikäli he ovat pelikykyisiä.

NHL järjestää kaksi ulkoilmaottelua mielettömissä maisemissa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Vancouver Canucksin harjoitusleirillä tunteet kuumina – Adam Gaudette ja Tyler Motte tappelivat