NHL julkisti ensi kauden otteluohjelman – tiedossa kolme ulkoilmapeliä

NHL:ssä äänestetään piakkoin, että otetaanko liigassa käyttöön sääntömuutoksia.
NHL:ssä äänestetään piakkoin, että otetaanko liigassa käyttöön sääntömuutoksia.

NHL julkisti otteluohjelman kaudelle 2017-2018. Runkosarja pyörähtää käyntiin 4. lokakuuta neljällä ottelulla.

Ensimmäisellä kierroksella kohtaa hallitseva mestari Pittsburgh Penguins, joka saa vieraaksi St. Louis Bluesin. Tämän lisäksi nähdään Patrik Laineen ja Auston Matthewsin välinen yhteenotto, kun Toronto matkustaa Winnipegiin. Kaksi muuta ottelua ovat Edmonton-Calgary ja San Jose-Philadelphia.

Ensi kaudella pelataan kolme ulkoilmapeliä sekä kaksi ottelua on ohjelmassa Tukholmassa. Globenissa vastakkain iskevät Colorado Avalanche ja Ottawa Senators. Ottelut ovat ohjelmassa 10. ja 11. marraskuuta.

Ensimmäinen ulkoilmapeli on ohjelmassa 16. joulukuuta, kun Ottawa Senators ja Montreal Canadiens iskevät yhteen. Perinteisessä uudenvuoden Winter Classicissa kohtaavat tänä vuonna New York Rangers ja Buffalo Sabres. Tämä ottelu pelataan baseball-seura New York Metsin Citi Fieldillä 1. tammikuuta.

Kauden kolmas ja viimeinen ulkoilmapeli pelataan 3. maaliskuuta, kun Washington kohtaa Toronton Marylandin osavaltion Annapolisissa laivastoakatemian stadionilla.

NHL:n tähdistöviikonloppu pidetään tammikuun lopussa

NHL:n taitokisa ja maalirikkaat tähdistöottelut käydään tänä vuonna Tampan Amalie Arenalla. Paremmuudestaan mitellään 26.-29. tammikuuta.

Runkosarjan viimeinen kierros on ohjelmassa 7. huhtikuuta ja samalla julkaistu otteluohjelma antaa viimeisen sinetin sille, että NHL-pelaajia ei nähdä ensi vuoden talviolympialaisissa.

Runkosarjan otteluohjelmaan voit tutustua TÄSTÄ!