NHL-kausi starttaa yöllä – Penguins mestarisuosikkina kauteen

Matt Murray Nashville Predators NHL / Laitataklaus.com

NHL-kausi alkaa Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun taalajäillä pelataan neljä kamppailua. Kuka nostelee Stanley Cupia keväällä?


Tulevaan NHL-kauteen suosikkina lähtee Pittsburgh Penguins, joka on voittanut kaksi kevättä putkeen Stanley Cupin. Sidney Crosbyn ja Evgeni Malkinin johdolla operoiva pingviinilauma on varmasti jälleen kiinni kotiedussa pudotuspelien alkaessa, mutta mihin joukkueen tie vie keväällä?

Edmonton Oilers on noussut NHL:n kärkikahinoihin Connor McDavidin johdolla. Supertähti-McDavid on monien papereissa noussut jo Crosbyn ohi maailman parhaaksi pelaajaksi, mutta miten pitkälle nuorukainen pystyy viemään Oilersin keväällä? Viime kaudella McDavid paukutti runkosarjassa 82 peliin huimat 100 tehopistettä.

Oilersin ja Penguinsin vanavedessä tulevat Tampa Bay Lightning sekä usein keväisin hyytyvä Washington Capitals, jonka viime kausien suurin kompastuskivi pudotuspeleissä on juurikin ollut Penguins, jonka käsittelyssä joukkue putosi myös viime kaudella. Kärkikahinoihin mielivät myös Nashville Predators, Montreal Canadiens, Dallas Stars, Anaheim Ducks sekä Minnesota Wild.

Pistepörssin voittajaksi suurin ennakkosuosikki on Oilersin McDavid, maalipörssin kärkisijoille povaillaan Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsiä, Winnipeg Jetsin Patrik Lainetta, Lightningin Nikita Kucherovia sekä St. Louis Bluesin venäläistaituri Vladimir Tarasenkoa.

Coolbet tarjoaa runsaasti kausivetoja sivuillaan ja niihin pääsetkin kiinni TÄSTÄ.

NordicBet tarjoaa puolestaan 10 euron riskittömän vedon, johon pääset käsiksi TÄSTÄ.