NHL-lainojaan menettänyt Ilves hankki kolme uutta pelaajaa

Tähtipelaajiaan rapakon taakse pian alkavan NHL-kauden takia menettänyt Ilves vahvisti rivejään kolmella uudella pelaajalla.

Muun muassa Liigan alkukauden ykköstykki Arttu Ruotsalaisen Pohjois-Amerikkaan menettänyt Tampereen Ilves ilmoitti tehneensä kolme uutta pelaajahankintaa.

Ilveksen oma kasvatti Matias Myttynen vahvistaa tamperelaisten heikentynyttä keskikaistaa. 30-vuotias Myttynen kävi pelaamassa tällä kaudella Jokereissa yhden KHL-ottelun, mutta on muuten ollut pelaamatta. Viime kaudella hän teki SHL:ssä 30 ottelussa tehopisteet 13+10=23.

”Hienoa, että Ilves-taustainen ja äärimmäisen motivoitunut pelaaja on ilmoittautunut mukaan talkoisiimme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Saamme Matias Myttysestä monipuolisen ja luotettavan pelaajan, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa”, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela iloitsi.

Myttysen lisäksi Ilveksen hyökkäystä vahvistaa Teemu Väyrynen. Viime kaudet Turun Palloseurassa pelaillut Väyrynen on edustanut tällä kaudella Mestiksessä Joensuun Kiekko-Poikia sekä Liigan puolella HIFK:ta, jossa hän teki yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön kymmenessä ottelussa.

”Teemu Väyrynen on monipuolinen pelaaja, joka tuo hyökkäykseemme lisää kilpailua ja vaihtoehtoja niin tasakentällisin kuin alivoimallakin. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja on ikäisekseen kokenut hyökkääjä, joka pelaa joukkue ensin -mentaliteetilla.”

Puolustusosastolleen Ilves hankki alkukaudella Mestiksessä Kiekko-Espoon paidassa vahvasti esiintyneen Erik Aution. 25-vuotias puolustaja on pelannut kaksi viimeistä kautta SaiPassa.

Myttysen ja Väyrysen sopimukset ovat loppukauden mittaisia. Autio puolestaan liittyy Ilvekseen ottelukohtaisella sopimuksella, joka jatkuu 2-6 ottelun ajan.


KATSO MYÖS: Video: Valmentajat käsirysyssä Slovakian pääsarjassa – myös Tomek Valtonen sai kuulla kunniansa