JYP sai huomiota P-Amerikassa asti – NHL Network näytti jyväskyläläisten ottelun

JYP raivasi tiensä CHL:n finaaleihin historian toisena suomalaisjoukkueena ja joukkue sai huomiota aina Pohjois-Amerikkaa myöten.

NHL Network on NHL:n oma kanava ja sen tarjontaan kuuluu NHL On The Fly -ohjelma. Kyseisessä ohjelmassa kerrataan aina edellisen päivän NHL-tapahtumat, mutta myös CHL on saanut oman osansa näkyvyydestä ja sen myötä myös JYP.

Maailman kovimman kiekkoliigan oma kanava nimittäin näytti sekä JYP-Trinec- että Växjö-Liberec-välieräottelut ja eilisessä NHL On The Fly -lähetyksessä näytettiin otteluiden ratkaisuhetket.

Lähetyksessä näytettiin Jarkko Immosen ja Antti Suomelan onnistuneet rankkariyritykset – otteluparin ratkaisun venyttyä lopulta rankkareille saakka – sekä JYP-vahti Juho Olkinuoran viimeinen torjunta.

Huomiota lähetyksessä sai niin ikään toisena joukkueena CHL-finaaliin selvinneen Växjö Lakersin suomalaishyökkääjä Tuomas Kiiskinen, joka viimeisteli ruotsalaisseuran 6-1-voitossa joukkueensa neljännen maalin sekä myös syötti viimeisen osuman.

Finaaliottelu pelataan 6. helmikuuta Växjössä ja ottelun voi katsoa Unibet TV:n kautta.

Unibet TV:stä voit katsella myös Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!

Suosittelemme tsekkaamaan Washington Capitalsin uudet ulkoilma-asut, jotka ovat saaneet hurjan määrän kritiikkiä välittömästi julkaisun jälkeen:
KUVAT: Washingtonin uusi pelipaita rumin koskaan? Verrattiin Venäjän lippuun