NHL Prime Time -KISA! – lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

NHL Prime Time -KISA! - lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Lauantaina 3.2. mitellään kaksi loisteliasta Prime Time -ottelua jääkiekon NHL:ssä. Molemmat pelit starttaavat Suomen aikaa klo 20:00.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan kahden NHL-matsin (Montreal – Anaheim & Philadelphia – Ottawa) maalien yhteismäärää!

Kisan voittaja nappaa itselleen 50€ arvosta pelirahaa Coolbetille!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella viimeisen kahden viikon aikana (20.1. –>) – kuitenkin ennen lauantaita 3.2. klo 20:00. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> TÄSTÄ!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa lauantain Montreal – Anaheim & Philadelphia – Ottawa  – Prime Time -otteluiden maalien yhteismäärä varsinaisella peliajalla alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy lauantaina 3.2. klo 20:00.

Esimerkkiveikkaus: 12

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella viimeisen kahden viikon ajalta (20.1. –>) – kuitenkin ennen 3.2. klo 20:00. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> TÄSTÄ!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 50€ pelirahaa Coolbetille.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat auki tästä:

Coolbet – uuden tilinavaajan bonus

Coolbet tuplaa ensitalletuksesi 150 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

    Nimi (pakollinen)

    Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)