NHL Prime Time -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa

NHL Prime Time -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa

Lauantai-iltana nähdään taas maailman parasta kiekkoa Prime Timessä! Irti pääsevät suomalaiskiekkoilijoista muun muassa Patrik Laine sekä Mikko Rantanen.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan suomalaishyökkääjien Patrik Laineen ja Mikko Rantasen yhteislaukausmäärää lauantain NHL-otteluissa (Philadelphia Flyers vs. Winnipeg Jets & Colorado Avalanche vs. Arizona Coyotes)!

Kisan voittaja nappaa itselleen 25€ arvosta pelirahaa Unibetille!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen lauantaita 10.3. klo 20:00. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa Mikko Rantasen ja Patrik Laineen yhteislaukausmäärä lauantain Prime Time -NHL-otteluissa (Philadelphia Flyers vs. Winnipeg Jets & Colorado Avalanche vs. Arizona Coyotes) alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy lauantaina 10.3. klo 20:00.

Esimerkkiveikkaus: 7

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen 10.3. klo 20:00. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 25€ arvosta pelirahaa Unibetille!

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Pelaajalla tulee olla aktiivinen Unibet-tili. Osallistumalla kisaan pelaaja antaa Laitataklaus.com:ille oikeuden tarkistaa Unibetilta, että pelaaja on täyttänyt vaadittavat ehdot.

KERTOIMIIN!

Unibet tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]