NHL-rekka: Lauantaina pelataan jälleen Prime Time -kiekkoa

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Laitetaan jälleen jo perinteeksi muodostunut NHL-rekka liikkeelle! Illalla pelataan Prime Time -lätkää, joista poimimme kaksi valintaa. Kaksi muuta kohdetta pelataan ensi yönä. Muistathan myös osallistua Vetosampon ja Laitataklauksen järjestämään kisaan! Kilpailusta infoa tekstin lopussa.

NHL-rekka:

Buffalo Sabres – Los Angeles Kings

Pelivalinta: Kings -0,5 (2.10 @Coolbet)

Illan ensimmäisessä NHL-ottelussa kohtaa Buffalo ja LAK. Kingsillä on meneillään kolmen ottelun tappioputki. Joukkueella ei missään nimessä ole varaa hukata pisteitä, sillä taistelu lännen pudotuspelipaikoista on tajuttoman kovaa. Nyt sillä on hyvä mahdollisuus kääntää kurssi, kun vastassa on selvästi heikompi Buffalo, joka lähtee matsiin ilman hyökkäysosaston soihdunkantajaa, Jack Eicheliä.

Arizona Coyotes – Edmonton Oilers

Pelivalinta: Over 5,5 (1.88 @Coolbet)

Lauantain viimeisessä Prime Time -ottelussa kohtaa kaksi heikkoa, kun Arizona isännöi Edmontonia. Molemmat sijoittuvat läntisessä konferenssissa häntäpäähän. Isännät ovat tästä huolimatta pelanneet viime aikoina pirteää kiekkoa, ja joukkue viilettääkin kolmen matsin voittoputkessa. Oilersin tekeminen on sanalla sanottuna umpisurkeaa, ja se onkin hävinnyt viisi matsia perättäin. Maalinteon pitäisi onnistua molemmilta, mutta oman pään pelaaminen ei vakuuta. Tässä pelissä heiluu verkot.

Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens

Pelivalinta: VGK -1,5 (2.25 @Coolbet)

Valintaa perustelemme puhtaasti Vegasin huippuvireella sekä Habsin surkealla tekemisellä. Montrealin kulunut kausi on ollut täysi pannukakku, eikä mikään tahdo nyt onnistua. Ongelmia löytyy takuulla jo pelaajien korvienkin välistä. Golden Knights sen sijaan pelaa pelistä toiseen hyvässä hurmoksessa. Kunhan isännät lähtevät otteluun nöyrällä asenteella, ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää.

Vancouver Canucks – Boston Bruins

Pelivalinta: Bruins -0,5 (1.92 @Coolbet)

Vancouverilla on nippu tärkeitä pelaajia sairastuvalla, ja tämä on näkynyt. Ainoana valopilkkuna on toiminut yllätysvoitto Dallas Starsista, kun Canucks kävi vastikään ryöstöretkellä luvuin 0-6. Joukkueella on suuria ongelmia etenkin hyökkäyspelissä. Bostonin tekeminen on täysin päinvastaista – viimeisestä kymmenestä pelistä se on kirjautattanut kahdeksan voittoa varsinaisella peliajalla. Myös aikaisemmat kohtaamiset puhuvat vieraiden puolesta!

Tällä kertaa kilpailussa pitää veikata sunnuntaina pelattavan Ruotsi vs. Suomi -ottelun lopputulos, sekä Eeli Tolvasen pisteet kyseisestä matsista. Kilpailuun voit osallistua Vetosampon Instagram-sivulla, ja voittaja palkitaan 50e pelirahalla Coolbetille!