NHL-rekka: Näillä kohteilla yön mielenkiintoiseen kierrokseen

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Vedonlyöjille on ensi yönä tarjolla todellista herkkua, kun NHL:ssä pyörähtää käyntiin 12 ottelua. NHL-rekkaan napataan mielestämme viisi parasta kohdetta. Alhaalla myös Vetosammon ja Laitataklauksen järjestämä #viikkoskaba, jonka voittajalle on luvassa Coolbetin lätkäsetti! (PAMAn maila, Coolbetin pipo ja kiekko). Yön NHL-rekka alla!

Florida Panthers – Detroit Red Wings

Pelivalinta: Panthers -0,5 (2.00 @Coolbet)

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Florida on tähdistöviikonlopun jälkeen pelannut kaksi vierasottelua, joista se voitti molemmat. Myös Detroitilla on allaan kaksi matsia ja kaksi voittoa. Red Wings pelasi viime yönä Carolinaa vastaan, joten isännät pääsevät matsiin tuoreemmilla jaloilla. Panthersin pelissä on tapahtunut selkeä parannus lyhyen tauon jälkeen, joten vaakakuppi kallistuu heidän suuntaan.

New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins

Pelivalinta: Over 5,5 (1.82 @Coolbet)

Joukkueet ovat aloittaneet tauon jälkeen varsin voitokkaasti. Kummankin ruuti on kuivaa – esimerkiksi Penguins kaatoi viime yönä Washington Capitalsin luvuin 7-4! Yksilö- ja maalintekotaitoa löytyy molemmista leireistä, joten uskomme maalisummerin soivan reippaasti. Myös aikaisemmat kohtaamiset puoltavat tätä.

Dallas Stars – Minnesota Wild

Pelivalinta: Over 5,5 (2.10 @Coolbet)

Wild isännöi viime yönä Vegas Golden Knightsia, kaataen tämän 5-2. Minnesota oli hyvällä jalalla liikenteessä, emmekä usko tämän vielä ensi yönä painavan. Dallas sai viime pelissä maalihanat auki (vihdoin ja viimein), kun se voitti Arizona Coyotesin 1-4. Isäntien maalilla nähdään Kari Lehtonen, joka ei vakuuta riittävästi. Coolbet tarjoaa overista maistuvaa kerrointa, ja siksi se poimitaan rekkaan.

Nashville Predators – New York Rangers

Pelivalinta: Predators -0,5 (1.95 @Coolbet)

Predators sai viime pelissä koneensa käyntiin, kun se kaatoi Los Angeles Kingsin lukemin 5-0. Joukkueen kausi on ollut kaikin puolin vakuuttava. Vieraiden tekeminen sen sijaan on aivan liian ailahtelevaa. Uuden vuoden jälkeen joukkueella on ollut isoja vaikeuksia etenkin puolustuspelissä. Myös maalivahtien suorittaminen on ollut epävarmaa. Tilannetta ei helpota Kevin Shattenkirkin ja Chris Kreiderin poissaolot, joten luotamme Predatorsin voittoon.

Los Angeles Kings – Arizona Coyotes

Pelivalinta: Kings -0,5 (1.91 @Coolbet)

Kingsillä on takanaan 5-0 tappio, kuten yläpuolella kerrottiin. Tätä ennen se kaatoi Dallas Starsin 0-3, joten nyt on taas aika herätä. Kings taistelee lännen pudotuspelipaikoista kynsin ja hampain, kun taas Arizona matelee liigan jumbosijalla. Tasoero on yksinkertaisesti liian iso, ja motivaatiota isännillä kyllä piisaa. Kunhan LAK ei lähde matsiin takki auki, niin voittajasta ei jää epäselvyyttä.

#VIIKKOSKABA:

Vetosampo järjestää joka viikko Instagramissaan #viikkoskaban, jossa on mahtavia palkintoja tarjolla. Tämän viikon kisassa tulee veikata CHL-finaali ottelun avausmaalin syntyaika. Lähimmäksi veikannut palkitaan Coolbetin lätkäsetillä.