NHL-rekka: Tänään tarjolla on todellista Prime Time -herkkua

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

NHL hemmottelee meitä tänään toden teolla, kun tarjolla on neljä Prime Time -ottelua, eikä tulevan yön kierroskaan ole tylsimmästä päästä. Kokosimme mielestämme neljä parasta vedonlyöntikohdetta perinteiseen NHL-rekkaan. Muista osallistua myös Vetosampon ja Laitataklauksen järjestämään ilmaiseen
#viikkoskabaan, jonka voittaja kuittaa itselleen Coolbetin lätkäsetin! (Maila, pipo ja kiekko).

St. Louis Blues – Pittsburgh Penguins

Pelivalinta: Pittsburgh -0,5 (2.60 @Coolbet)

Molemmat jengit ovat tällä hetkellä huippuvireessä, joten luvassa on kaikin puolin tasainen kamppailu. Vaakakuppi kallistuu vieraille kuitenkin parista syystä. Ensinnäkin Pittsburghin erikoistilannepelaaminen (etenkin YV) on huomattavasti paremmalla tasolla kuin Bluesin. Toisekseen vierasvoitosta tarjottava kerroin on yksinkertaisesti liian iso, minkä vuoksi tämä poimitaan rekkaan.

Washington Capitals – Detroit Red Wings

Pelivalinta: Washington -0,5 (1.95 @Coolbet)

Capitalsilla on allaan kaksi tärkeää voittoa, kun se selätti Columbus Blue Jacketsin back to back -peleissä. Näissä otteluissa joukkue kykeni kurinalaiseen peliin, missä on välillä ollut puutoksia. Tässä vaiheessa kautta pisteiden merkitys ainoastaan korostuu, ja uskommekin Washingtonin nappaavan kotiyleisön edessä selvän voiton. Illan vastustaja on lähes jokaisella osa-alueella heikompi, ja Detroitin ongelmana on ollut liika ailahtelevaisuus.

Dallas Stars – Vancouver Canucks

Pelivalinta: Dallas -1,5 (2.25 @Coolbet)

Dallasin tekeminen on viime aikoina ollut lähes virheetöntä. Se on voittanut viisi ottelua putkeen, ja mukaan mahtuu koviakin päänahkoja (Penguins, Blackhawks ja Wild esimerkiksi). Näillä voitoilla Stars on parantanut asemiaan läntisessä konferenssissa selkeästi. Illan vastustajan kuntokäyrä on lähes täysin päinvastainen – Canucks on hävinnyt neljä matsia putkeen, ja kaikki vähintään kahdella maalilla. Vieraisiin ei yksinkertaisesti löydy luottoa.

Vegas Golden Knights – Philadelphia Flyers

Pelivalinta: Vegas -0,5 (1.95 @Coolbet)

Golden Knights palaa kotiyleisönsä eteen kuuden ottelun vieraskiertueelta. Kiertue oli kaikin puolin onnistunut, sillä joukkue hävisi vain kaksi ottelua. Nyt joukkue on saanut levätä useamman päivän, mistä se saa merkittävän edun. Philadelphia pelasi viime yönä Arizona Coyotesia vastaan, voittaen tämän rankkareilla 3-4. VGK on äärimmäisen kova kotijoukkue, joten emme näe rasitetuilla vierailla juurikaan mahdollisuuksia. Coolbetin tarjoama kerroin suorasta kotivoitosta on pelaamisen arvoinen.

#VIIKKOSKABA

Viikkoskabassa pitää tällä kertaa veikata ensi viikon Mestarien Liigan sekä Eurooppa Liigan otteluiden maalimääriä. Veikkaaminen tapahtuu Vetosampon Instagramissa.