NHL-rekka: Tässä neljä mainiota poimintaa yön kierrokselle

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

NHL:ssä pelataan tänään yksi Prime Time -ottelu, ja tulevana yönä nähdään viisi matsia. Poimimme mielestämme neljä parasta kohdetta perinteiseen NHL-rekkaan.

Muistathan myös osallistua Vetosampon ja Laitataklauksen järjestämään kilpailuun! Lisäinfoa kilpailusta tekstin lopussa.

Buffalo Sabres – Boston Bruins

Pelivalinta: Bruins -1,5 (2.55 @Coolbet)

Kumpikin joukkue pelasi viime yönä tuloksetta: Sabres hävisi Washingtonille 5-1, ja Bruins Torontolle 4-3 (Maple Leafs iski voittomaalin vain reilu minuutti ennen loppua). Buffalon tilanne on vaikea. Jack Eichel on loukkaantunut, ja Evander Kane (joukkueen kolmanneksi paras pistemies) oli sivussa viime pelissä. Mies todennäköisesti treidataan ennen siirtorajaa. Isäntien hyökkäysosasto on erittäin vajaavainen, minkä vuoksi on vaikea nähdä sen pärjäävän Bostonin tiiviille alakerralle, joka on tällä kaudella päästänyt vähiten maaleja. Bruins on pelannut vakuuttavasti nimenomaan vieraissa, joten ottelussa on vain yksi suosikki.

New York Rangers – Detroit Red Wings

Pelivalinta: Red Wings Money Line (2.20 @Coolbet)

Peliyhtiöt ovat asettaneet vieraat melko suureksi altavastaajaksi, mielestämme turhaan. Rangersilla on meneillään kuuden ottelun tappioputki, ja näissä otteluissa se onnistui tekemään vaivaiset 11 maalia. Tilanne on monella tapaa vaikea: Lundqvistia on paikannut kokematon Alexandar Georgiev, joka ei ainakaan toistaiseksi ole vakuuttanut. Michael Grabnder treidattiin Devilsiin, Rick Nash Bostoniin, ja joukkueessa velloo muutenkin siirtohuhuja. Sairastuvalla majailee mm. Ryan McDonagh ja Kevin Shattenkirk. Näiden seikkojen vuoksi vieraiden tilanne on selvästi parempi. Detroit on viime aikoina pelannut erittäin tiukkoja matseja, ja nyt joukkueella on ”helppo” sauma hyödyntää vastustajan huono tilanne.

Anaheim Ducks – Edmonton Oilers

Pelivalinta: Ducks -0,5 (2.05 @Coolbet)

Molemmat joukkueet pelasivat viime yönä. Anaheim hävisi Arizonalle 2-0, samalla katkaisten neljän ottelun voittoputkensa. Edmonton nappasi yllättävän 3-4 voiton Los Angeles Kingsistä. Vieraisiin ei kuitenkaan löydy luottoa. Oilersin leirissä on meneillään mielenkiintoista pomputtelua – eilettäin Brandon Davidson kaupattiin Islandersiin, ja nyt lähtöä tekee Patrick Maroon sekä Mark Letestu. Ducksilla ei ole varaa hukata pisteitä, joten luotamme sen kaatavan selkeästi heikomman vastustajansa jo varsinaisella peliajalla.

Arizona Coyotes – Vancouver Canucks

Pelivalinta: Coyotes Money Line (1.95 @Coolbet)

Viimeisenä rekkaan napataan Arizona. Luvassa on ”tylsä” ottelu, kun kaksi heikkoa jengiä kohtaa. Lähtökohdat ovat kuitenkin mielenkiintoiset: Arizona on ollut yllättävän pirteä, ja se onkin viimeisestä kuudesta pelistä voittanut viisi. Viime yönä se nollasi Anaheimin, voittaen 2-0. Vancouverin kuntopuntari on päinvastainen, kun se on viimeisestä kymmenestä ottelusta voittanut vain kaksi. Vierailla on edelleen muutama loukkaantuminen päällä, kun taas Kojootit lähtevät matsiin täysin terveellä rosterilla. Näiden
seikkojen vuoksi ihmettelemme altavastaajan viittaa, jonka peliyhtiöt ovat isännille asettaneet. Viime öinen voitto nostatti takuulla itseluottamusta, ja uskomme sen näkyvän tässäkin kohtaamisessa.

#VIIKKOSKABA:

Tämän viikon kisassa veikataan Kärppien otteluissa syntyvät maalimäärät ensi viikolla. Kilpailu käydään Vetosampon Instagramissa. Osallistu skabaan TÄSTÄ LINKISTÄ!