NHL tulee Suomeen marraskuussa – liput myyntiin ensi viikolla!

Laine & Barkov Charity Golf onnistui keräämään jättipotin.
Laine & Barkov Charity Golf onnistui keräämään jättipotin. Kuva: Getty Images

NHL tulee Suomeen! Nimittäin kaksi kovaa joukkuetta, Florida Panthers ja Winnipeg Jets, matkaavat pohjolaan tämän vuoden marraskuussa.

Nyt se on sitten selvääkin selvempää: NHL tulee Suomeen kahden huippujoukkueen voimin. Nimittäin suomalaisittain erittäin mielenkiintoiset seurat, Florida Panthers ja Winnipeg Jets, matkaavat kylmään pohjolaan marraskuussa.

Ensimmäinen ottelu tullaan pelaamaan 1. marraskuuta klo 20:00. Pelipaikkana on itseoikeutetusti Helsingin Hartwall Arena, joka toimii muun muassa KHL-seura Jokereiden kotihallina.

Toinen kamppailu pelataan heti perään 2. marraskuuta klo 20:00. Otteluiden viikonpäivät ovat torstai sekä perjantai.

– Siitä tulee huikea kokemus sekä meidän joukkueellemme että suomalaisyleisölle. Useimmat suomalaiset eivät ole nähneet NHL-kiekkoa livenä, joten nyt heille tarjoutuu hieno mahdollisuus nähdä maailman parhaita pelaajia. Siitä tulee varmasti mahtavaa, Jetsin Patrik Laine kommentoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Laineen lisäksi Suomeen matkaavat muun muassa Aleksander Barkov ja Joel Armia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt on käynyt ilmi, että liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 12. maaliskuuta, klo 09:00. Lippuihin pääset käsiksi täältä.

Panthersin ja Jetsin lisäksi Eurooppaan saapuvat Edmonton Oilers sekä New Jersey Devils, jotka pelaavat keskinäisen ottelun 6. lokakuuta Ruotsin Göteborgissa.

Oilers kohtaa reissussa Devilsin lisäksi myös saksalaisen Kölner Haienin 3.10., ja Devils sveitsiläisen Bernin 1.10.

Lisätietoihin pääset käsiksi täältä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018