NHL-vihjeet: Anaheim Ducks isännöi Winnipeg Jetsiä

NHL-vihjeet Video: Patrik Laine venytti pisteputkensa jo kahdeksaan otteluun | Laitataklaus.com

NHL-vihjeet pitävät perjantai-iltana sisällään Anaheimin ja Winnipegin välisen ottelu, johon tarjolla on myös mielenkiintoisia poimintoja.

NHL-vihjeet: Anaheim Ducks – Winnipeg Jets

NHL:n läntisen konferenssin toisena porskuttava Winnipeg Jets vierailee perjantai-iltana Kaliforniassa Anaheim Ducksin vieraana. Jetsin alkukausi on ollut tuloksellisesti vahva, vaikka otteet ovatkin olleet vielä varsin epätasaisia. Tästä huolimatta joukkueella on kasassa 29 pistettä 21 ottelusta, mikä oikeuttaa koko NHL:ssä kolmannelle sijalle. Ducksin alkukausi on puolestaan ollut loukkaantumien sävyttämä ja odotuksiin nähden todella heikko.

Joukkue majailee lännen 12. sijalla kerättyään 23 pistettä 21 ottelusta. Tasaisessa sarjassa kaikki on kuitenkin vielä auki, sillä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitää tällä hetkellä hallussaan San Jose Sharks samalla pistemäärällä, mutta pelin vähemmän pelanneena.

Anaheimin puolustuksen loukkaantumiset alkavat olla takanapäin, mutta hyökkäyspäästä poissa on kova kolmikko Ryan Getzlaf, Ryan Kesler ja Patrick Eaves. Winnipeg puolestaan pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, kun vain Tobias Enström on sivussa loukkaantuneena.

Anaheim lähtee otteluun kertoimien perusteella ennakkosuosikkina, joskin vain niukasti. Coolbet tarjoaa Anaheimin lopullisesta voitosta kertoimen 1.87, mikä vastaa noin 53.5 %. Accuscoren simulaatiot ovat samoilla linjoilla, mutta ottelusta odotetaan vieläkin tasaisempaa: Ducksin voiton todennäköisyys on simulaatioissa 52.8 %. Ottelun eteneminen jatkoajalle ei olisi suurikaan yllätys ja varsinaisen peliajan todennäköisin lopputulos onkin 3-3.

Accuscoren simulaatioissa maalimäärät ovat yllättävän suuret. Isäntäjoukkue Anaheim iskee hyökkäyksen syömähampaiden puutteesta huolimatta keskimäärin 3.4 maalia, Winnipegin vastatessa keskimäärin 3.2 osumalla. Anaheimin tehoista vastaavat todennäköisimmin ruotsalaishyökkääjät Rickard Rakell ja Jacob Silfverberg Corey Perryn säestäessä. Jetsin todennäköisin pistemies on puolestaan ykkössentteri Mark Scheifele, mutta todennäköisimmin verkkoa heiluttelee kukas muukaan kuin Patrik Laine. Laine tekee keskimäärin 0.58 maalia per simulaatio.

Simulaatioden perusteella ottelun voittajasta ei kannata lyödä vetoa, mutta maalimäärä yli 5.5 houkuttelee. Simulaatioissa yli 5.5 maalia tehdään peräti 62.9 % todennäköisyydellä, kun kertoimeksi Coolbet tarjoaa 2.05 (~48.8%). Myös Patrik Laineen tekemä maali on kertoimia todennäköisempi tapahtuma, kun Coolbet tarjoaa kerrointa 2.85.

Pelivalinnat:

Patrik Laine tekee maalin Coolbet @2.85

Yli 5,5 maalia Coolbet @2.05

Lisää analyyseja sekä kaikkea muuta kivaa löydät osoitteesta Accuscore.eu!