NHL-vihjeet: Chicago tarjoaa ensi yölle erittäin maukkaan kertoimen

Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!
Kiekkoviihteen ystävien paratiisi löytyy nyt Instagramista!

Osumatarkkuus alkaa olemaan kunnossa, sillä eilinen Minnesota sai tänään jatkoa Kazanin voitolla. Nyt lyödään NHL-vihjeet tulille!

Muista Coolbetin aivan järjetön tarjous uusille asiakkaille, sillä pelkkä tilin avaaminen palkitaan 10 euron ilmaisvedolla! Avaa pelitili ja nappaa ilmaisveto taskuun!

NHL-vihjeet:

Washington – Carolina

Washington on erittäin mallikkaassa vireessä, sillä alla on viiden ottelun voittoputki. Edelliseen 10 otteluun Caps on hävinnyt kertaalleen, joten vire pudotuspelien alla alkaa olemaan kunnossa. Sen sijaan Carolinan kausi päättyy jälleen runkosarjaan, joten viimeiset pelit menevät ilman panosta pelaillessa. Kotietu ja loistava itseluottamus takaavat Capsille tästä ottelusta voiton.

Colorado – Chicago

Chicagon kausi on sujunut todella synkissä merkeissä ja kestomenestyjä jää pudotuspelien ulkopuolelle. Viime ottelut ovat sentään sujuneet tuloksellisesti hyvissä merkeissä, sillä kolme edellistä kamppailua ovat tuoneet viisi pistettä. Viime yönä Chicago kaatoi kaikkien vaikeuksien jälkeen Winnipegin numeroin 6-2. Colorado on hävinnyt neljästä edellisestä ottelustaan kolme ja tällä hetkellä pudotuspeliviivaan on matkaa yksi piste.

Isännillä on hirmuiset paineet, kun taas vapautuneesti pelaava Chicago voi hyökätä ilman sen suurempaa huolta. Voi olla, että tässä ottelussa tullaankin näkemään maaleja, joten Blackhawksin yli 2,5 maalista saatava kerroin pistetään ehdottomasti lapulle!

Tästä ihailemaan edelliset osumat:

KHL-vihjeet: Ak Bars Kazan aloittaa konferenssifinaalit voitolla

NHL-vihjeet: Minnesota jatkaa Dallasin hirveää vierasputkea