NHL-vihjeet: Washington Capitals vs. Philadelphia Flyers

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

NHL tarjoaa sunnuntai-iltaan herkkua USA:n pääkaupungista, kun itäisen konferenssin ja Metropolitan-divisioonan kilpakumppanit Washington Capitals ja Philadelphia Flyers ottavat miehestä mittaa klo 19.30 alkavassa ottelussa. Tässä NHL-vihjeet otteluun!

Isäntäjoukkue Capitals on ykköstykkinsä Alexander Ovechkinin johdolla divisioonansa kärjessä ja itäisen konferenssin kolmas. Pisteitä kasassa on 60 kun pelattuja otteluita on takana 47. Capitals on ollut erityisen vahva jatkoajalle tai voittolaukauksiin edenneissä otteluissa, joista saldona on yhdeksän voittoa ja neljä tappiota. Suoria voittoja tilille on kertynyt 19 ja vastaavasti suoria tappiota 15. Maalisuhde on 11 pykälää plussalla,

Philadelphian kausi puolestaan käynnistyi yskähdellen, mutta sittemmin peli on asettunut paremmin uomiinsa. Kiivaana käyvä taistelu pudotuspeliviivan ympärillä on pitänyt Flyersin toistaiseksi viivan alapuolella, mutta otteluita edellä olevaan Pittsburgh Penguinsiin on peräti kolme vähemmän. Phillyllä kasassa on 52 pistettä 46 ottelusta. Ero divisioonan kärjessä porskuttavaan Capitalsiin syntyy jatkoaika ja voittolaukauskilpailuiden kääntämisessä: Flyers on hävinnyt näistä kahdeksan ja voittanut vain kolme. Suoria voittoja Flyersilla on – kuten Capitalsilla – 19 ja suoria tappioita yksi enemmän eli 16. Maalisuhde Flyersilla on pari pykälää plussan puolella.

Viime aikoina kumpikin joukkue on pelannut mukiinmenevästi, vaikka Capitalsin viiden edellisen ottelun saldo kaksi voittoa, kaksi tappiota ja jatkoaikatappio ei mairittele. Edellisestä kymmenestä ottelusta kumpikin joukkue on kerännyt 14 pistettä ja edellisen 15 ottelun kuntopuntarikin näyttää tasaiselta, kun Capitalsilla on 21 pistettä ja Flyersilla 19.

Capitals on erinomainen kotijoukkue ja onkin kerännyt 25 kotiottelustaan keskimäärin 1.44 pistettä, kun vieraissa keskiarvo on vain 1.09. Myös maalisuhde kotipeleissä kuvastaa dominanssia, kun tehtyjä maaleja on 3.24 ja päästettyjä 2.28; vieraissa vastaavat luvut ovat 2.91 ja 3.5. Varsinkin puolustuspää on pysynyt kotiotteluissa tiiviinä, siinä missä vieraissa omissa kolisee liikaa. Flyers puolestaan on esiintynyt tasaisemmin kotona ja vieraissa. Pistekeskiarvo vierasotteluissa on 1.05 ja kotona 1.2. Myös tehdyissä ja päästetyissä maaleissa ero on marginaalinen koti- ja vierasotteluiden välillä.

Coolbetin Twitterissä on käynnissä myös kisa, jossa lähimmäksi ottelun avausmaalin veikannut voittaa 25€ pelirahaa! Käy laittamassa omat veikkauksesi sisään TÄSTÄ LINKISTÄ!

Accuscoren analyysi

Accuscore on vedonlyöntiyhtiöiden kanssa samoilla linjoilla ottelun suosikista, kun Capitals voittaa 59.0 % todennäköisyydellä. Flyersille jää siis 41.0 % mahdollisuus kahteen pisteeseen. Varsinkin Capitalsin kivikova saldo jatkoajalle tai voittolaukauksiin edenneissä otteluissa painaa vaa’an tukevasti isäntien puolelle.

Accuscore on ennustanut Capitalsin kotipeleistä oikein 18/25 ja tehnyt 100 yksikön tasapanoksilla voittoa 511 yksikköä.

Simulaatioiden perusteella ottelusta voidaan odotella varsin suurimaalista. Isännät iskevät kiekon Flyers-vahti Brian Elliottin selän taakse keskimäärin 3.4 kertaa ja vierasjoukkue yllättää Braden Holtbyn keskimäärin 2.8 kertaa. Todennäköisimmin verkkoja heiluttelevat Capitalsin Alexander Ovechkin ja Flyersin Wayne Simmonds: Ovechkinin prosentti on 48.9 ja Simmondsin 40.8 %. Pisteille puolestaan todennäköisimmin pääsevät Capitalsilta Nicklas Bäckström 60 % todennäköisyydellä ja Flyersilta Claude Giroux 57.5 % todennäköisyydellä.

Accuscoren NHL-vihjeet:

Capitals on ottelussa suosikki, mutta kertoimet ovat painuneet pelikelvottomiksi. Myöskään Flyersille ei pelikelpoista kerrointa löydy, joten pelivalinnat koostuvat muunlaisista kohteista.

  • Yli 5.5 maalia – kerroinraja 1.74 (57.5 %)
  • Washington Capitals yli 3.5 maalia – kerroinraja 2.22 (45 %)
  • Pelaajavedot:
    • Tekee maalin: Ovechkin, kerroinraja 2.05 ja Simmonds, kerroinraja 2.46
    • Tekee pisteen: Bäckström, kerroinraja 1.67 ja Giroux, kerroinraja 1.74

Avaa pelitili Unibetille ja nappaa huima 200% talletusbonus aina 40€ asti. Tarjous koskee vain uusien asiakkaiden ensimmäistä talletusta ja sen saa lunastettua ainoastaan TÄMÄN LINKIN kautta!