NHL:ään tähtäävä tshekkihyökkääjä Jukurien riveihin

Mikkelin Jukurien hyökkäyskalusto vahvistuu tshekkipelaaja Simon Stranskylla. 22-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa kauden 2021-2022 loppuun asti.

Jukurit tiedotti hankkineensa riveihinsä tshekkihyökkääjä Simon Stranskyn. Sekä sentterinä että laiturina urallaan pelannut Stransky siirtyy Jukureihin Tshekin pääsarjasta, jossa hän teki kuluneella kaudella 49 ottelussa tehopisteet 11+8=19.

22-vuotias Stransky on tuttu nimi Tshekin juniorimaajoukkueista, joissa tilille on kertynyt yli 60 ottelua. Lisäksi hän on pelannut kaksi ottelua A-maajoukkuetasolla.

”Stransky vastaa modernin jääkiekon vaateisiin eli taitoa vauhdissa kyllä löytyy. Hän on laadukas pelaaja kärkiketjuihimme ja hänessä on erittäin runsaasti vielä kehityspotentiaalia”, Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kuvaili seuran tiedotteessa.

Monipuolinen hyökkääjä solmi Jukurien kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Hän on asettanut itselleen kovat kehittymistavoitteet tuolle ajanjaksolle.

”Haluan olla joka vuosi parempi pelaaja. Tavoite on, että kahden vuoden kuluttua olen valmis lähtemään suoraan NHL:ään”, Stransky kommentoi tavoitteitaan samaisessa tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Lukko hankki lupaavan suomalaissentterin Pohjois-Amerikasta