NHL:ltä lupaavia uutisia tulevien olympialaisten suhteen – ”Se on mahdollista”

Fanit huokaisevat ympäri maailmaa helpotuksesta, kun NHL:ltä saatiin lupaavia uutisia tulevien olympialaisten suhteen.
Fanit huokaisevat ympäri maailmaa helpotuksesta, kun NHL:ltä saatiin lupaavia uutisia tulevien olympialaisten suhteen.

NHL ei osallistunut lainkaan vuoden 2018 talviolympialaisiin. Nyt kiekkokansa on saanut kuitenkin lupaavia uutisia tulevien olympialaisten suhteen.

NHL:n päätös jättäytyä sivuun vuoden 2018 talviolympialaista aiheutti valtavasti närää. Sekä pelaajat että fanit olivat päätöksestä raivon partaalla, mutta kovasta painostuksesta huolimatta NHL piti päänsä.

Lopulta olympialaisten voittajaksi selviytyi Venäjän olympiaurheilijat, mikä tarkoitti samalla sitä, että NHL-legenda Pavel Datsyuk liittyi kolmen kullan klubiin. Venäläiset kohtasi finaalissa Saksan, joten kyseessä oli normaalista poikkeavat olympialaiset.

Vaikka tuleviin olympialaisiin on vielä aikaa huimaisevat neljä vuotta, on NHL:n suunnalla rikottu hiljaisuus Kiinan kisoja ajatellen. NHL:n varakomissaari Bill Dalylta nimittäin kysyttiin haastattelussa sitä, aikooko liiga osallistua tuleviin olympialaisiin.

– En aio rikkoa tänään mitään uutisia, mutta suostun sanomaan, että se on mahdollista. Meillä on muutama vuosi aikaa tehdä päätös asian suhteen, Daly kertoi Associated Pressin mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

NHL on vienyt jo harjoitusotteluita Kiinan maaperälle, joten sillä on valtava kiinnostus saada jalansijaa myös Aasian markkinoilla. On siis oletettavaa, että NHL tulee osallistumaan Kiinan kisoihin, joskaan asiasta ei voida olla vielä millään tavoin varmoja.

– Etelä-Korean suhteen koimme lopulta, että sen suhteen olisi ollut paljon enemmän negatiivisia asioita kuin positiivisia. Odotan, että käymme lävitse saman prosessin ennen vuotta 2022. Pekingin suhteen saatamme löytää kuitenkin paljon enemmän positiivisia asioita.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Piti se tämäkin sitten nähdä – koirat juoksivat kilpaa NHL-ottelussa