VIDEO: Battle of Alberta on täällä jälleen – NHL:n harjoitusottelussa tappelu

NHL:n harjoitusottelussa tappelu Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välillä.
NHL:n harjoitusottelussa tappelu Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välillä.

NHL:n harjoitusottelussa tappelu kahden tutun riitapukarin välillä, kun Calgary Flames ja Edmonton Oilers kohtasivat toisensa toissayönä.

Battle of Alberta on varmasti monelle NHL-fanille tuttu termi. Kyseessä on taistelu Albertan provinssin herruudesta Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välillä. Battle of Albertat olivat erityisesti 80-luvulla raakoja kohtaamisia kahden kiistakumppanin välillä.

Uuden ajan Battle of Albertasta saatiin hyvää esimakua toissa yönä, kun joukkueet kohtasivat toisensa. Tunteet kuumenivat jo heti harjoitusottelussa, minkä vuoksi Flamesin Scott Sabourin ja Oilersin Evan Polei päättivät tiputtaa hanskansa.

Molemmilla pelaajilla näytönhalut ovat korkealla, sillä Sabourin on tällä hetkellä Flamesin riveissä try out -sopimuksen turvin, kun taasen Polei on pelannut miesten tasolla vasta vuoden ajan.

Itse tappelu oli viihdyttävää katseltavaa, sillä molemmat herrat saivat iskuja hyvin perille. Tappelu oli kuin tehty Battle of Albertaan, vaikka tällä hetkellä pelataankin vasta harjoitusotteluita.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jesse Puljujärvi avasi kautensa hienosti – iski maalin Canucksia vastaan