VIDEO: Onko tässä NHL:n hienoimmat maalit kaudelta 2017-18?

YouTube-videolla on listattu NHL:n hienoimmat maalit kaudelta 2017-18.
YouTube-videolla on listattu NHL:n hienoimmat maalit kaudelta 2017-18.

YouTubessa julkaistussa videossa on menneen runkosarjan komeimpia osumia. Kysymys siis kuuluu: onko tässä NHL:n hienoimmat maalit kuluvalta kaudelta?

NHL:n runkosarja 2017-18 on ollut taputeltuna jo hetken aikaa. Itse asiassa kaudessa on edetty siihen pisteeseen, että ensi yönä ovat edessä sesongin ensimmäiset pudotuspeliottelut. Vastakkain ensimmäisenä yönä ovat Winnipeg Jets – Minnesota Wild, Pittsburgh Penguins – Philadelphia Flyers sekä Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings.

Nyt Youtube-kanava NHL Video on julkaissut videon viime kauden hienoista maaleista. Videon otsikossa lupaillaan, että pätkässä nähdään jo päättyneen runkosarjan hienoimmat maalit.

Haluaisitko nähdä Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin livenä parhaan kaverisi kanssa? KLIKKAA TÄSTÄ!!!

Mukaan ovat mahtuneet esimerkiksi John Tavaresin uskomaton alustus Josh Baileyn iskemään maaliin ja Alexander Ovechkinin uran 600. osuma. Mukana on myös Connor McDavidin pyörähdykset ja Mikhail Sergachevin älyvapaa rannelaukaus. Ja kyllä, myös Sidney Crosbyn ”baseball-maali” on päässyt listoille.

Olit listasta sitten mitä mieltä tahansa, niin se on varmaa, että viime runkosarjan aikana nähtiin lukematon määrä todella hienoja maaleja.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Playoff-kiima nousee! – NHL julkaisi huikean trailerin tulevista pudotuspeleistä