NHL:n prime time -otteluita ja Liigaa – katso viikonlopun lätkätärpit!

Lätkäfaneja hemmotellaan jälleen viikonloppuna, kun Liigassa ja NHL:ssä pelataan isoista pisteistä. Taalajäiltä tarjoillaan monta prime time -ottelua.

Kotimaisessa Liigassa nähdään tuttuun tapaan sekä perjantaina että lauantaina tuhti kierros jännittäviä kamppailuja ympäri Suomea.

Perjantaina suurin mielenkiinto kohdistuu Raumalle, jossa Lukko saa vieraita Oulusta. Kärpät on hieman yllättäen hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan, kun Tampereen ylpeydet Ilves ja Tappara kurittivat puolen Suomen joukkuetta peräjälkeen. Kotijoukkue Lukko puolestaan lähtee otteluun peräti viiden ottelun voittoputkessa.

Junioritähti Justus Annunen nähdään ensimmäistä kertaa nuorten MM-kisojen jälkeen Kärppien maalilla. Raumalaisten veräjänvartijana puolestaan aloittaa Oskari Setänen.

Lauantaina katseet kohdistuvat Helsingin huippukamppailuun HIFK:n ja Tapparan välillä. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15.00.

Kotijoukkue HIFK pääsee otteluun todella levänneenä, sillä helsinkiläiset ovat pelanneet viimeksi viime viikon torstaina, jolloin se kaatoi kotiluolassaan vaisun SaiPan lukemin 4-1. HIFK:lla ei myöskään ole perjantaina ottelua toisin kuin Tapparalla, joka uurastaa Ässiä vastaan Hakametsässä.

Liigamatsit viikonloppuna

Perjantai:

Klo 18.30 HPK – TPS
Klo 18.30 KalPa – Sport
Klo 18.30 Lukko – Kärpät
Klo 18.30 Pelicans – SaiPa
Klo 18.30 Tappara – Ässät

Lauantai:

Klo 15.00 HIFK – Tappara
Klo 16.00 TPS – KooKoo
Klo 17.00 Ilves – Pelicans
Klo 17.00 Jukurit – Sport
Klo 17.00 JYP – KalPa
Klo 17.00 SaiPa – Lukko
Klo 17.00 Ässät – Kärpät

Prime time -otteluiden sokerina pohjalla idän kärkikamppailu

Myöskään NHL ei lepää viikonloppuna, vaan menee täydellä höyryllä eteenpäin. Eurooppalaisten lätkäniilojen iloksi tänä viikonloppuna pelataan myös monta prime time -ottelua.

Viikonlopun herkkupalana voidaan pitää sunnuntain helmeä idän kärkijoukkueiden välillä, kun Pittsburgh Penguins ja Boston Bruins iskevät yhteen.

Ottelussa on revanssihenkeä, sillä joukkueet kohtasivat viime yönä Bostonissa. Bruins oli parempi lukemin 4-1.

Itäisen konferenssi kolmantena oleva Penguins toimii tällä kertaa kotijoukkueena. Pingviinilauma sai aihetta iloon tällä viikolla, kun Sidney Crosby teki paluun kaukaloihin loukkaantumisensa jälkeen. Kapteenin tyylinäytettä paluuottelusta voi ihastella alapuolella olevasta twiitistä tai TÄÄLTÄ.

Lauantain ja sunnuntain prime time -ottelut:

Lauantai:

Klo 20.00 New York Islanders – Washington Capitals
Klo 22.00 Colorado Avalanche – St.Louis Blues
Klo 22.00 Edmonton Oilers – Arizona Coyotes
Klo 23.00 Ottawa Senators – Calgary Flames

Sunnuntai:

Klo 19.30 Pittsburgh Penguins – Boston Bruins

– – – – –

KATSO MYÖS: Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Liigalla perjantai käyntiin!
KATSO MYÖS: Katkeaako Laineen maaliton putki? Tarjolla kova markkinatoppi!