NHL:n pudotuspeliennakko: Nashville Predators – Arizona Coyotes

Edellisessä artikkelissa tarkastelun alla oli Calgary Flamesin ja Winnipeg Jetsin välinen ottelusarja. Seuraavana vuorossa on Nashville Predatorsin ja Arizona Coyotesin välinen sarja.

Talleta 10€, pelaa 50€!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagram-kanavalla

Nashville Predators – Arizona Coyotes

Kyseinen ottelusarja polkaistaan tämänhetkisen aikataulun mukaan käyntiin 2. päivä elokuuta Suomen aikaan kello 21:00.

Todettakoon heti alkuun, että näin poikkeuksellisena aikana on erityisen haastavaa ennakoida tulevia otteluita – jokaisella joukkueella tulee olemaan reilun neljän kuukauden tauko pelaamisesta. Lisäksi kaikki ottelut pelataan tyhjille katsomoille, mikä luonnollisesti poistaa kotiedun merkityksen ja pudotuspeleille ominaisen tunnelman.

Suomalaisverta ei tästäkään sarjasta puutu! Predatorsin miehistöstä löytyy Pekka Rinne, Juuse Saros ja Mikael Granlund. Arizonaa puolestaan edustaa hyvin ottein esiintynyt Antti Raanta.

Runkosarjassa Nashville suoriutui hiukan paremmin kuin Arizona. Predsin voittoprosentiksi muodostui 56,5%, Coyotesin lukeman ollessa 52,9%. Nashville on asetettu pienimuotoiseksi ennakkosuosikiksi täysin ymmärrettävästi. Coolbet tarjoaa sen jatkoonmenosta kertoimen 1,77. Arizonan kerroin jatkoonmenolle on 2,10.

Predatorsilla on kasassa hiukan laadukkaampi nippu. Siltä löytyy syvyyttä kaikista ketjuista, maalivahdit ovat huippuluokkaa ja alakerrastakin löytyy melkoista taitoa Roman Josin ja Ryan Ellisin myötä. Materiaalin laajuudesta huolimatta Nashville ei esiintynyt runkosarjassa odotetulla tavalla. Erikoistilannepelaaminen oli heikkoa eikä voittoja sadellut laariin odotusten mukaan. Predatorsin peräsimeen kesken kauden hypänneellä John Hynesilla onkin nyt paikka näyttää, saako hän joukkueen potentiaalista kaiken irti.

Arizonan molemmat veskarit Darcy Kuemper ja Antti Raanta ovat ehdottomasti varteenotettavia suorittajia. Myös Coyotesilta löytyy potentiaalia etenkin yläkerrasta: Taylor Hall, ja etenkään Phil Kessel eivät runkosarjassa pelanneet omalla tasollaan.

Tähän ottelusarjaan on erityisen vaikea löytää betsattavaa. Materiaalin ansiosta pelimerkit lähtisivät mieluummin Nashvillen kelkkaan, mutta näytöt runkosarjassa eivät täysin vakuuta. Arizonalla on täysi sauma ”yllättää” ja painella tästä sarjasta jatkoon. Tässä kohtaa pelataan siis vastavirtaan ja lapulle painetaan Kojoottien jatkoonmeno.

Kertoimet saattavat muuttua ennen ottelusarjan alkua

Arizona jatkoon (2,10)