NHL:n pudotuspelit alkavat sunnuntaiyönä – tässä herkulliset otteluparit!

On taas se ihana aika vuodesta, kun NHL:n pudotuspelit alkavat! Ensimmäisellä kierroksella on muutama todellinen herkkupala.


Coolbetin 5-v synttärit: tarjouksia tunnin välein!


NHL:n kauden 2020-2021 pudotuspelit pärähtävät käyntiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 02.15. Ensimmäisessä pudotuspelikamppailussa yhteen ottavat Washington Capitals ja Boston Bruins.

Eurooppalaisille katsojille pudotuspeliherkkua on tarjolla sunnuntai-iltana mukavaan aikaan, kun iltaseitsemältä kohtaavat Pittsburgh Penguins ja New York Islanders. Heti tuon ottelun jälkeen kello kymmeneltä puolestaan tarjoillaan Vegas Golden Knightsin ja Minnesota Wildin ensimmäinen välienselvittely.

Korona on sotkenut NHL-kevään aikatauluja siihen malliin, että pohjoisessa kanadalaisjoukkueiden divisioonassa pelataan vielä runkosarjaotteluita, kun muissa divisioonissa jo pelataan pudotuspelejä. Tämä johtuu siitä, että Vancouver Canucksilta peruuntui pitkä liuta pelejä kesken runkosarjan koronan vuoksi. Nuo rästiin jääneet pelit pelataan tämän viikonlopun ja ensi viikon aikana.

Suomalaisittain erittäin mielenkiintoisia ottelupareja ovat muun muassa Floridan paikallistaisto Panthersin ja Lightningin välillä. Pystyykö Aleksander Barkov johdattamaan kissalauman sellaiseen liekkiin, että hallitsevan mestarin tie katkeaa jo ensimmäiselle kierrokselle?

Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustama Colorado Avalanche puolestaan lähti kauteen kenties suurimpana ennakkosuosikkina vahvistettuaan entisestään joukkuettaan täksi kaudeksi. Runkosarjassa meno oli vakuuttavaa, mutta miten käy pudotuspeleissä, kun vastaan asettuu yllätysvalmis St. Louis Blues?

NHL:n pudotuspelit alkavat näillä ottelupareilla:

Keskinen divisioona

Carolina Hurricanes – Nashville Predators
Florida Panthers – Tampa Bay Lightning

Itäinen divisioona

Pittsburgh Penguins – New York Islanders
Washington Capitals – Boston Bruins

Pohjoinen divisioona

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens
Edmonton Oilers – Winnipeg Jets

Läntinen divisioona

Colorado Avalanche – St. Louis Blues
Vegas Golden Knights – Minnesota Wild

Suomessa kaikki ottelut ovat katsottavissa suorana Vsportin urheilukanavilta sekä Viaplay-palvelusta.


KATSO MYÖS: Video: NHL:n kuukauden näteimmät taklaukset – Sidney Crosby tarjoili Rasmus Ristolaiselle komean lonkkataklauksen