NHL:n siirtotakaraja piti sisällään useita kauppoja – tsekkaa isoimmat treidit!

NHL:n siirtotakaraja piti sisällään muun muassa Mikael Granlundin jättimäisen vaihtokaupan.
NHL:n siirtotakaraja piti sisällään muun muassa Mikael Granlundin jättimäisen vaihtokaupan. Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja piti eilen sisällään useita suorastaan jättimäisiä kauppoja. Voit tsekata suurimmat siirrot sivuiltamme.

Trade Deadline eli NHL:n siirtotakaraja oli eilen illalla klo 22. Pitkään näytti siltä, että viimeisestä siirtopäivästä tulisi todellinen pannukakku, mutta mitä pidemmälle illassa edettiin, sitä suurempia kauppoja alkoi tipahtelemaan.

Ensimmäisenä Jarmo Kekäläinen vahvisti Columbus Blue Jacketsin maalivahtiosastoa New Jersey Devilsin Keith Kinkaidilla. Uutinen ei ollut mieluisa Joonas Korpisalolle, joka joutuu taistelemaan Blue Jacketsin kakkosvahdin roolista kovan tekijän kanssa.

Jarmo Kekäläinen jatkoi markkinoilla riehumista – hankki uuden maalivahdin

Tämän jälkeen oli Winnipeg Jetsin ja New York Rangersin vuoro hieroa kauppaa, sillä Jets haali riveihinsä uuden kakkossentterin Kevin Hayesin muodossa. On lähes varmaa, että Hayesista tehdään vähintään alussa Patrik Laineen uusi keskushyökkääjä.

Winnipeg Jets kaupoilla – Patrik Laine sai vihdoin uuden sentterin

Myös Mikko Rantanen sai uuden joukkuekaverin, kun Colorado Avalanche hankki riveihinsä Derick Brassardin Florida Panthersista. Hankinta oli tärkeä, sillä Avalanchen hyökkäys on ollut tällä kaudella turhan kapea.

Mikko Rantasen Colorado vahvistuu! Derick Brassard siirtyy Denveriin

Markkinoiden aktiivisin GM Jarmo Kekäläinen suoritti Matt DuchenenRyan Dzingelin sekä Keith Kinkaidin kauppojen jälkeen vielä yhden treidin lisää, sillä Blue Jacketsiin saapui viimeisenä puolustaja Adam McQuaid. Tavoitteet Columbuksessa ovatkin siirtotakarajan jälkeen selvät; vain voitto kelpaa.

Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää! Jäljellä enää kaksi varausvuoroa

NHL:n siirtotakaraja – Mikael Granlund Nashvilleen:

Illan suurin suomalaisuutinen nähtiin sen sijaan Minnesota Wildin ja Nashville Predatorsin toimesta, sillä Predators hankki riveihinsä hyökkääjä Mikael Granlundin. Suomalaishyökkääjä pääsee nyt taistelemaan tosissaan Stanley Cupin mestaruudesta.

Granlundin kaupasta hyvin omituisen teki se, että hän sai tiedon treidistä ollessaan synnytyssalissa. Granlundin kihlattu Emmi Kainulainen oli nimittäin synnyttämässä pariskunnalle perheen ensimmäistä lasta.

Nyt jysähti jättimäinen kauppa! Mikael Granlund siirtyy Nashvilleen

Unohtumaton päivä: Mikael Granlund kuuli treidistään synnytyssalissa

NHL:n jättimäiset treidit eivät jääneet kuitenkaan tähän, sillä lähes välittömästi Granlundin treidin jälkeen julkisuuteen tuli tieto, että Ottawa Senators on kaupannut Mark Stonen Vegas Golden Knightsiin. Vegas oli Stonelle mieluinen osoite, sillä toimittaja Bob McKenzien mukaan osapuolet tekivät heti kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Jättimäiset treidit jatkuivat – Mark Stone siirtyy Vegasiin

Mark Stone heti jättimäiseen jatkoon Vegasin kanssa – pahvin arvo 76 miljoonaa

Siirtotakarajan lopulla tapahtui myös toinen iso kauppa, tällä kertaa Philadelphia Flyersin ja Nashville Predatorsin välillä, kun Wayne Simmonds siirtyi vahvistamaan Predatorsia sen Stanley Cup -jahdissa. Toki myös Ryan Hartmanin matkaaminen Philadelphiaan on mainitsemisen arvoinen asia.

Nashville vahvistuu entisestään – Wayne Simmonds vahvistamaan Predatorsia

Trade Deadlinen viimeinen seuraa vaihtanut nimekäs pelaaja oli New Jersey Devilsin Marcus Johansson, joka kaupattiin Boston Bruinsin riveihin. Samalla kauppa oli vahva osoitus siitä, että Atlantin divisioonan kakkossijalla majaileva Bruins haluaa taistella tosissaan Stanley Cupista.

Myös Bruins vahvisti rivejään – Marcus Johansson siirtyy Bostoniin

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!