Vihdoin uusia joukkueita – NHL:n Winter Classic pelataan Dallasissa!

NHL:n Winter Classic 2020 tullaan pelaamaan Dallasissa.
NHL:n Winter Classic 2020 tullaan pelaamaan Dallasissa.

NHL:n Winter Classic vuosimallia 2020 pelataan tällä kertaa Dallasissa, mikä lopettaa samalla pitkän putken samojen joukkueiden kierrättämistä.

NHL:n Winter Classic on kokenut viime aikoina, ainakin sosiaalisen median puolesta, kohtalaisen pudotuksen. Ulkoilmaottelu ei ole jaksanut enää kiinnostaa, pitkälti siitä johtuen, että talviklassikossa on kierrätetty paljon samoja joukkueita.

Esimerkiksi alkuvuodesta pelattu Winter Classic sai jo sen julkistamisessa paljon kritiikkiä, sillä kyseessä oli Chicago Blackhawksin neljäs talviklassikko sitten vuoden 2008. Suhdelukema on melko raju, sillä NHL:ssä pelaa 30 muutakin joukkuetta.

Nyt NHL on selvästi reagoinut fanien palautteeseen, sillä vuoden 2020 Winter Classic tullaan pelaamaan niinkin eksoottisessa paikassa kuin Dallas. Kyseessä on Dallas Starsin sekä sen vastustajan, Nashville Predatorsin, ensimmäiset Winter Classicit.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä on ensimmäinen kerta 13 vuoteen, eli siis koko Winter Classicin historiassa, kun otteluun ei osallistu juuri Blackhawks, Pittsburgh Penguins, Buffalo Sabres, Detroit Red Wings, Philadelphia Flyers, Boston Bruins, Washington Capitals, New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens tai St. Louis Blues. Kyseessä ovat joukkueet, jotka ovat osallistuneet kaikkiin edellisiin talviklassikkoihin.

Kamppailu tullaan pelaamaan Dallasin Cotton Bowlissa, jonka kapasiteetti on 92 100. Ottelu on ensimmäinen Yhdysvaltojen etelässä pelattava Winter Classic.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!