VIDEO: Nähtiinkö NHL:ssä jälleen puremistapaus? PK Subban raivoissaan

NHL:ssä jälleen puremistapaus, ainakin PK Subbanin mukaan.
NHL:ssä jälleen puremistapaus, ainakin PK Subbanin mukaan.

Viime yön yksi suurimpia kuumia perunoita on se, nähtiin NHL:ssä jälleen puremistapaus? PK Subbanin mukaan ainakin kyllä.

Urheilun tunnetuimmat puremistapaukset ovat mitä luultavimmin jalkapalloilija Luis Suarezin käsialaa, joka on tehnyt oksettavan tempun jopa kolmesti urallaan.

Vastaavia tapauksia löytyy myös jääkiekon puolelta, ja nyt vaikuttaa siltä, että kirjoihin saadaan rustata jälleen yksi puremistapaus lisää.

Tämä näki päivänvalonsa viime yönä, kun PK Subban ja Pierre-Édouard Bellemare nahistelivat maalin edessä viime yön kamppailussa, jossa Vegas Golden Knights sai vieraakseen Nashville Predatorsin.

Tapauksen erottaa muista se, että tilanteesta ei ole olemassa vedenpitäviä todisteita. Jos Bellemare todella puri Subbania, ei siitä ole olemassa varsinaista näköhavaintoa. Subban poistui kuitenkin tilanteesta pitäen sormeaan tuskaisena tuomariston nähtävillä.

Lue myös: VIDEO: Teuvo Teräväinen kiitti uudesta jatkopahvista – välittömästi hurjassa lennossa

Kanadalaispuolustaja kävi myös tilanteen jälkeen todella kuumana. Myös Ryan Reaves puuttui lopulta peliin ja hän yritti hyökätä Subbanin kimppuun.

Pierre-Édouard Bellemare puri PK Subbania – vai puriko?

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.