VIDEO: NHL:ssä järkyttävän kova taklaus – Carpenter ei päässyt takaisin tolpilleen

NHL:ssä nähtiin järkyttävän kova taklaus.c
NHL:ssä nähtiin järkyttävän kova taklaus.c

NHL:ssä nähtiin viime yönä järkyttävän kova taklaus, jonka vastaanottajana oli Vegas Golden Knightsin hyökkääjä Ryan Carpenter.

Tampa Bay Lightningin ja Vegas Golden Knightsin välisessä ottelussa kaukalot rytisivät oikein huolella viime yönä. Kovimman taklauksen otti vastaan Vegasin Ryan Carpenter, ja voi pojat minkälaisesta taklauksesta puhutaankaan.

Tampa Bayn Cedric Paquette pääsi nimittäin niittaamaan Carpenter todella kovaa laitaa vasten, mutta Carpenter löi harmillisesti päänsä laitaan. Lisäksi taklaus tapahtui reilusti irti laidasta, mikä vain pahensi iskun kovuutta.

Lopputulos olikin suorastaan pelottava. Carpenter jäi jään pintaan eikä hän päässyt enää omin avuin tolpilleen. Lopulta, kun Jon Merrill ja Pierre-Edouard Bellemare lähtivät taluttamaan miestä kohti vaihtoaitiota, halusi Carpenter tehdä sen itse, kuitenkin huonolla menestyksellä.

Lue myös: VIDEO: Patrik Laineella karmea ilta – kiekonmenetys johti tappioon ja huonoin +/-

Vegas ei ole vielä kertonut Carpenterin voinnista mitään uutta, mutta voitaneen olla lähes varmoja, että mies kärsii ainakin jonkinasteisesta aivovammasta.

VIDEO: NHL:ssä käsittämättömän kova taklaus:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!