NHL:ssä suunnitteilla jättimäinen vaihtokauppa – Patrik Laine saamassa uuden joukkuekaverin

NHL:ssä neuvottelujakso on startannut ja tähtipelaajat kiinnostavat ympäri liigan.
NHL:ssä neuvottelujakso on startannut ja tähtipelaajat kiinnostavat ympäri liigan. Kuva: Getty Images

NHL:ssä on suunnitteilla jättimäinen vaihtokauppa, jonka myötä Ottawa Senatorsin supertähti siirtyisi Winnipeg Jetsin riveihin.

NHL:n siirtotakaraja on tänä vuonna maanantaina 25. helmikuuta. Tämän vuoksi huhut mahdollisista vaihtokaupoista käyvät kuumana ja spekulaatioissa on mukana monia huippunimiä.

Yksi heistä on Ottawa Senatorsissa kiekkoileva Matt Duchene, jonka nykyinen sopimus umpeutuu tähän kauteen. Tämän vuoksi menestyksestä haaveilevat joukkueet ovat valmiita ottamaan miehen itselleen niin sanotusti vuokralle.

Yksi joukkue, joka on kiinnostunut Duchenesta on Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets. Winnipeg Newsin toimittaja Mike McIntyre kertoikin tämän suhteen Twitterissä mielenkiintoisesta tapauksesta, kun joukkueiden GM:t, Kevin Cheveldayoff sekä Pierre Dorion olisivat tavanneet toisensa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämä olisi tapahtunut McIntyren mukaan Jetsin kotiareenalla Bell MTC Placessa, jossa pelattiin AHL-joukkue Manitoba Moosen kotiottelu.

McIntyre kertoo Twitterissä, että osapuolet olisivat tavanneet toisensa Cheveldayoffin aitiossa ottelun toisella erätauolla. Jos Duchene todella siirtyy Jetsiin, olisi se valtaisa helpotus esimerkiksi juuri Laineelle, joka on kärsinyt tällä kaudella pitkistä tehottomista putkista.

Tällä hetkellä Jetsin ykkössentteri on Mark Scheifele, joka on pelannut pääasiallisesti Blake Wheelerin ja Kyle Connorin kanssa. Jos Duchene siirtyisi Jetsin riveihin, tehtäisiin hänestä suurella varmuudella Laineen vitjan uusi keskushyökkääjä.

Lue myös: Vetosampon Lätkätuplaus Day 1!

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.