Teemu Pulkkinen NHLWAM:ssa – joutui eilen Vegasin waivers-listalle

NHLwam

NHL Without a Mapin toiseksi viimeisessä jaksossa Juho ”J-Man” Mannisen piinapenkissä nähdään Las Vegasin organisaatioon kesän laajennusdraftissa varattu Teemu Pulkkinen. Kesällä kuvatussa jaksossa Pulkkinen kertoo mietteitä Golden Knightsista ja Las Vegasista kaupunkina.

Eilen Pulkkisen osalta kantautui ikäviä uutisia ja hän on jakson ilmestyessä lisätty Golden Knightsin waiver-listalle, josta mikä tahansa NHL-joukkue voi hänet poimia. Jakso on hyvä esimerkki siitä miten nopeasti NHL:ssä asiat tapahtuu.
NHLWAMin toiseksi viimeisessä jaksossa Pulkkinen käy läpi NHL:n raadollisuutta:

”Se (NHL) on bisnestä, kaikki joukkueet haluavat menestyä ja kehittää omia varauksiaan ja viedä heitä eteenpäin. Jos saat mahdollisuuden niin käytä se.”

Neljään harjoitusotteluun tehopisteet 2+1 tehnyt Pulkkinen tulee olemaan valtava vahvistus Vegasin farmijoukkueelle Chicago Wolvesille. Pulkkinen on pelannut tähän mennessä AHL:ssä 166 ottelua, joissa ovat syntyneet tehopisteet 83 + 74 = 157.

NHLWAM toivottaa Pulkkiselle kaikkea hyvää alkavalle kaudelle ja toivottavasti myös NHL-pelejä tulee Pulkkisen vyölle myös 5.10. alkavalla kaudella.

Katso jakso tästä:
https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam/season-5-osa-25/
Koko kausi katsottavissa tästä:
https://www.nordicbet.com/fi/blogi/nhlwam/