NHLWAM SEASON5 – OSA 16/26: Sheivaatko, Antti Raanta?

NHLwam

NHLWAMin 16. jaksossa Putcola ja J-Man illastavat ehkäpä NHL:n parhaan kakkosvahdin, Antti Raannan, kanssa. Raumalainen lunastaisi monessa seurassa ykköskassarinkin roolin, mutta Rangersissa Raanta on jäänyt Henrik Lundqvistin varjoon.

Nälkäinen suomalainen syrjäytti kuluvalla kaudelle hetkellisesti jopa itsensä King Henrikin Rangersin ykköstorjujana, aloittaen joulukuussa neljä matsia putkeen pelaten niissä kaksi nollapeliä. Illallisella Raanta kertaa joulukuun tapahtumia Putcolalle ja J-Manille.

– Se tuli itsellenikin hieman puskista. Joukkueella oli pari huonompaa peliä alla, mentiin Winnipegiin ja voitettiin 2–1. Matsin jälkeen kävelin bussiin ja koutsi oli siinä. Ajattelin, että se varmaan haluaa heittää nyrkit hyvästä voitosta. Ei tullut nyrkkiä, mutta koutsi heitti että ”sä pelaat huomenna”, Raanta muistelee.

Miten King Henrik suhtautui yllättävään penkkikomennukseen, entä miten media tilanteen otti? Katso NHLWAMin 5. Kauden 16. Jakso kokonaisuudessaan alla olevasta videosta. Mukana luonnollisesti myös legendaarinen Kysy Twitteristä –osio.

Uusimman jakson löydät TÄSTÄ.