NHLWAM SEASON5 – osa 17/26: Työmies Olli Jokinen

NHLwam

NHLWAMin viidennen kauden 17. jaksossa Putcola vierailee Floridan Park Landissa Olli Jokisen luona. Pelaajauransa keväällä 2015 päättänyt Jokinen ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan on perustanut Floridaan SF Hockey Akatemian yhdessä muiden kiekkoammattilaisten kanssa.

Tomáš VokouninRadek Dvořákin ja Mikko Saarnin kanssa startattu South Florida Hockey Academy on ollut toiminnassa vuoden ja NHL:ssä mittavan pelaajauran tehnyt Jokinen on saanut totutella toisenlaiseen arkeen.

– Maanantaista perjantaihin toimistopäivät yhdeksästä kahteen tai kolmeen, maanantai-iltaisin ja keskiviikkoiltaisin leirien vetäminen päälle. Ensi vuonna vielä U16-joukkueen valmennus tulee lisänä, tämä on ihan täysipäiväistä hommaa, Jokinen kertoo.

Junioritoiminnan ohella South Floridassa tarjotaan täyden palvelun kesätreenipakettia muun muassa NHL- ja KHL-ammattilaisille, ja toiminnan on tarkoitus laajentua entisestään. Miten paljon töitä oikeastaan tulee tehtyä?

– Paljon enemmän työntekoa kuin peliuralla, Jokinen virnistää.

Mitä kuuluu Olli Jokiselle ja SF Academylle? Tsekkaa NHLWAMin uusin jakso kokonaisuudessaan alta. Ja mikäli edellinen, kauden 16. jakso meni ohi, ei hätää – klikkaa tästä päästäksesi fiilistelemään Antti Raannan hetkeä parrasvaloissa.

Uusimman NHLWAM-jakson löydät TÄÄLTÄ.