Jokerit menettää puolustajansa SHL:ään – Niclas Andersen jättää seuran

Niclas Andersen jättää Jokerit ja siirtyy takaisin SHL:ään.
Niclas Andersen jättää Jokerit ja siirtyy takaisin SHL:ään.

Ruotsin maajoukkueessakin urallaan pelannut 29-vuotias puolustaja Niclas Andersen jättää Jokerit taakseen ja siirtyy takaisin SHL:ään.

Helsingin Jokereissa viime kauden runkosarjassa kymmenen ottelua pelannut Niclas Andersen jättää helsinkiläisseuran. 29-vuotias puolustaja siirtyy nyt takaisin kotimaahansa Ruotsiin, missä hänen uusi seuransa on SHL:ssä pelaava Brynäs.

Andersen, joka pelasi Jokerien riveissä myös kymmenen pudotuspeliottelua, ehti edustamaan helsinkiläisryhmää vain yhden kauden ajan. Hän saapui Jokereihin sveitsiläisseura Klotenista.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Andersen on edustanut urallaan myös monia muita joukkueita. Puolustajan ura miehissä alkoi Leksandin riveissä, mistä hän siirtyi lopulta juuri Brynäsiin. Hän on pelannut myös KHL-seura Severstal Cherepovetsin riveissä sekä piipahtanut AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissä.

Kokenut puolustaja on pelannut moneen otteeseen Ruotsin maajoukkueessa. Edellisen kerran näin tapahtui kaudella 2016-17, kun hän edusti maataan kolmessa EHT-ottelussa. Kaiken kaikkiaan Andersen on nähty Tre Kronorissa 43 eri otteeseen.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Repo joutui kurinpidon hampaisiin – selvisi ilman pelikieltoa