Nyt jysähti todella lujaa! Niclas Luceniukselle 13 ottelun pelikielto

Niclas Luceniukselle on määrätty todella suuri 13 ottelun mittainen pelikielto.
Niclas Luceniukselle on määrätty todella suuri 13 ottelun mittainen pelikielto.

Mestiksen kurinpito on määrännyt TUTO-hyökkääjä Niclas Luceniukselle mittavan 13 ottelun pelikiellon vastustajan potkaisemisesta.

TUTO:n tähtihyökkääjä on pelannut erinomaisen kauden. Runkosarjassa mies iski 40 otteluun 13 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä.

Hän on kuitenkin samalla ollut kurinpidon hampaissa. Kesken kauden hän sai nimittäin viiden ottelun mittaisen pelikiellon tuomarin selättämisestä. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Nyt Lucenius on kuitenkin hölmöillyt huolella. Tämä tapahtui TUTO:n kevään ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Kiekko-Vantaata vastaan, kun hän potkaisi luistimellaan Otto-Eemeli Linkeä. Voit katsoa tilanteesta videon Jatkoajan sivuilta. Lucenius sai törkytempustaan ottelussa 5+20 rangaistuksen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lopulta Mestiksen kurinpito ei antanut Luceniukselle armoa, sillä se lätkäisi miehelle hurjan 13 ottelun mittaisen pelikiellon. Voitaneen siis hyvillä mielin sanoa, että Luceniuksen pudotuspelit loppuivat jo ennen aikojaan – tai ainakin leijonanosa kevään otteluista.

Luceniuksen pelikiellossa on otettu huomioon hänen historiansa kurinpudon kanssa, vaikka häntä ei ole aiemmin asetettu pannaan kyseisestä syystä.

Mestis kertoo tiedotteessaan, että pelikielto jatkuu tarvittaessa ensi kaudelle.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Niclas Lucenius pelikieltoon – heitti tuomarin painiotteella kumoon