HPK:lle kaksi jatkosopimusta – Niclas Lucenius jatkaa Hämeenlinnassa

Niclas Lucenius jatkaa Hämeenlinnassa myös ensi kaudella.
Niclas Lucenius jatkaa Hämeenlinnassa myös ensi kaudella.

HPK on tehnyt kaksi jatkosopimusta, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Liigaan tällä kaudella palannut Niclas Lucenius jatkaa Hämeenlinnassa.

HPK julkisti tänään kaksi jatkosopimusta. Näistä ehdottomasti tärkein oli Niclas Luceniuksen jatko, sillä HPK tiedotti käyttävänsä miehen sopimuksessa olleen option tulevasta kaudesta.

29-vuotias Lucenius siirtyi Hämeenlinnaann marraskuussa. Ennen tätä hän oli pelannut Liigassa edellisen kerran 2015-16, kun hän edusti Vaasan Sportia yhdeksän ottelun ajan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tällä kaudella Lucenius on ollut erinomaisessa vireessä, sillä rutkasti maailmaa nähnyt hyökkääjä on saalistanut 32 ottelussa 13 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Alkukaudesta LeKin paidassa pelatessaan hän teki 15 otteluun tehot 5+18.

– Niclas on osoittanut, että hän haluaa palata suomalaisen jääkiekon huipulle ja on siinä hyvällä tiellä. Hän on ollut meille selkeä vahvistus ja haluamme käyttää optiomme ensi kaudesta. Niclas on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen ja pelaa meillä juhlakaudella isossa roolissa, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoi seuran tiedotteessa.

HPK tiedotti samalla, että se on tehnyt vuoden mittaisen jatkopahvin slovakialaishyökkääjä Filip Krivosikin kanssa. Krivosik on pelannut tällä kaudella 17 Liiga-ottelua tehoin 1+2.

LUE MYÖS: Vetosampon Lätkävihje: Tasainen kamppailu Toronton ja Washingtonin välillä!