Toimittaja paljasti: Niclas Lucenius torjui mahdollisuuden pelata SHL:ssä – jatkaa Mestiksessä

Niclas Lucenius torjui mahdollisuuden pelata SHL:ssä ja mies jatkaa uraansa TuTossa.
Niclas Lucenius torjui mahdollisuuden pelata SHL:ssä ja mies jatkaa uraansa TuTossa.

Mestis-seura TuTossa pelaava Niclas Lucenius olisi voinut jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa, mutta lähteen mukaan hän on torjunut tämän mahdollisuuden.

28-vuotias suomalaishyökkääjä Niclas Lucenius oli aikanaan suuri kiekkolupaus, joka varattiin Atlanta Thrashersiin neljännellä kierroksella.

Mies on väläytellyt potentiaaliaan useaan otteeseen monella eri tasolla, mutta vielä hetki sitten näytti siltä, että hänen uransa on laskusuhdanteessa. Hän on pelannut viime vuosina muun muassa Sveitsin ykkösdivari NLB:ssä, Slovakian sekä Saksan kakkosliigassa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tällä hetkellä Lucenius edustaa Mestis-seura TuToa ja meno Turussa on ollut vahvaa. Joukkueen kapteenina toimiva hyökkääjä on tehnyt 35 otteluun 11 maalia ja yhteensä 47 tehopistettä, joiden myötä hän on Mestiksen pistepörssin neljäs. On kuitenkin otettava huomioon, että kärjessä majaileva Jesse Juntheikki on pelannut kahdeksan ottelua Luceniusta enemmän.

Nyt Iltalehden toimittaja Sasha Huttunen on kertonut omalla Twitter-tilillään, että Luceniusta olisi kyselty Ruotsin pääsarja SHL:ään. Huttunen kuitenkin kertoi, että hyökkääjä on torjunut tarjoukset ja täten hän jatkaa uraansa Mestiksessä.

Huttunen kirjoitti samaan syssyyn, että Luceniuksen tavoitteet ovat yhä Liigassa, missä hän on pelannut Tapparan, TPS:n ja Sportin riveissä yhteensä 296 runkosarjaottelua tehoin 58+94.

Jos et saa twiittiä näkyviin, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Alexander Ovechkinin 978 ottelun mittainen putki poikki – ensimmäinen kerta ilman vetoyritystä