VIDEO: Nikita Gusev loihti KHL:n All Star -ottelussa uskomattoman rankkarin

Nikita Gusev loihti KHL:n All Star -viikonlopun yhdestä komeimmista maaleista.
Nikita Gusev loihti KHL:n All Star -viikonlopun yhdestä komeimmista maaleista.

25-vuotias venäläishyökkääjä Nikita Gusev tunnetaan todellisena taiteilijana. Nyt hän on on iskenyt KHL:n All Star -ottelussa uskomattoman rankun.

Maailman toiseksi parhaan kiekkoliigan, KHL:n, All Star -tapahtuma saatiin päätökseensä eilen, ja tapahtuma piti sisällään monia komeita temppuja.

Yksi komein näistä oli kuitenkin SKA Pietaria edustavan Nikita Gusevin rangaistulaukaus, jonka hän teki All Star -tapahtuman rangaistulaukauskisassa.

Gusev tuli maalia kohti kovaa vauhtia ja teki juuri maalin edessä poikittaisliikkeen. Samalla hän siirsi kiekon ja mailansa oman selkänsä taakse, ja nosti kiekon etukulmasta maalin perukoille. Toki maalivahti ei ollut tapahtuman hengen mukaisesti tilanteessa täysin parhaimmillaan, mutta tästäkin huolimatta maali oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella komea.

Gusevin NHL-oikeudet ovat tätä nykyä Vegas Golden Knightsin hallussa, joka sai ne NHL:n laajennusvarauksen yhteydessä. Alunperin hän on Tampa Bay Lightningin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2012.

25-vuotias on jo kertonut aiemmin, että hän ei aio suunnata Pohjois-Amerikkaan vielä lähivuosien aikana. Kaiken lisäksi Vadim Shipachyovin kohtalo vegasilaisseuran riveissä ei varmasti herättänyt Gusevin kohdalla varsinaista luottamusta.

Gusevin uratilastoja pääset ihmettelmään TÄÄLTÄ.

Lisää KHL-aiheisia uutisia löydät KHL-osiostamme TÄSTÄ.