Video: Nikita Kucherov antoi eeppisen haastattelun ilman paitaa – ”Oletteko tosissanne?”

Tampa Bayn tähtihyökkääjä Nikita Kucherov oli hilpeällä tuulella ratkaisevan viidennen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.


Miksi betsata Coolbetilla?


Nikita Kucheroville maistui olut viidennen finaaliottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa. Ja mikäs siinä maistuessa, kun vyölle oli juuri tipahtanut toinen Stanley Cup peräjälkeen.

Kucherov antoi haastattelussa hilpeitä vastauksia venäläissävyttäisellä englannillaan. Hän muun muassa ylisti pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittua Andrei Vasilevskia ja lyttäsi samaan syssyyn Vezina Trophyn tällä kaudella voittaneen Marc-Andre Fleuryn ja viime kaudella palkinnon voittaneen Connor Hellebuyckin.

”Vasilevski oli uskomaton. Sanoin hänelle jatkuvasti, että hän on MVP ja paras pelaajamme. Sitten he antoivat Vezinan jollekin, kuka se olikaan Vegasissa (Fleury). Viime vuonna he antoivat sen jollekin (Hellebuyckille)… Se oli hevonpaskaa, Vasili voitti kaksi Stanley Cupia”, Kucherov latasi.

Eniten rapaa Kucherovilta sai vastustaja Montrealin kotiyleisö, joka otti finaalisarjan ainoasta voitostaan kaiken ilon irti viime ottelun jälkeen.

”Fanit Montrealissa käyttäytyivät kuin he olisivat voittaneet Stanley Cupin edellisessä ottelussa. Oletteko tosissanne? Heidän finaalinsa oli edellinen ottelusarja”, Kucherov päivitteli.

Taituri itse pelasi suorastaan maagiset pudotuspelit. Runkosarjan kokonaan loukkaantumisen vuoksi väliin jättänyt Kucherov nakutti pudotuspelien 23 ottelussa tehopisteet 8+24=32 ja oli pistepörssin selvä ykkösnimi.

Nikita Kucherovilla riitti asiaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Tampa Bay uusi mestaruutensa – Ross Colton teki ottelun ainoan maalin