VIDEO: NHL:n uusi kuningas on täällä – Nikita Kucherov dominoi taalakaukaloita

Nikita Kucherov on ollut viime aikoina todella hurjassa lennossa.
Nikita Kucherov on ollut viime aikoina todella hurjassa lennossa.

Tampa Bay majailee koko NHL:n kärjessä viiden pisteen turvin Vegas Golden Knightsiin. Nikita Kucherov on ollut salamapaitojen yksi tärkeimmistä pelaajista.

Tampa Bay Lightning on toipunut heikohkosta viime kaudesta, jolloin se jäi yhden pisteen päähän Itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Meno on kuitenkin ollut erinomaista juuri tällä kaudella, mistä paljon kertoo jo se, että joukkue majailee koko NHL:n kärjessä. Sen takana tuleva Vegas Golden Knights on siitä viiden pisteen päässä, joskin Vegasilla on tilillään kolme ottelua vähemmän kuin tampalaisseuralla.

Joka tapauksessa Lightning on ollut tällä kaudella erinomaisessa vireessä. Yksi suurimpia syitä tähän on ollut – ellei sitten se kaikista suurin – Tampan hyökkääjä Nikita Kucherov. Venäläinen snaipperi on tunnettu jo pitkään NHL:n yhtenä parhaista maalintekijöistä, mutta tällä kaudella meininki kaukaloissa on ollut sanoinkuvaamattoman hyvää.

Kucherov on pelannut tällä kaudella 44 ottelua, joissa hän on tehnyt 27 maalia ja yhteensä todella komeat 60 tehopistettä. Kakkosena tulevalla Nathan MacKinnolla on kasassa sen sijaan tehot 18+34, eli hän on kahdeksan pistettä Kucherovia perässä. MacKinnon on pelannut kolme ottelua Kucherovia vähemmän.

Maalipörssissä Kucherov on yhden osuman perässä maamiestään Alexander Ovechkinia, joka on loihtinut siis 45 otteluun 28 maalia.

Voit katsoa komean kollaasin Kucherovin tämän kauden tehoilusta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

https://twitter.com/TBLightning/status/951936835822866432

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea sivustomme NHL-osiosta TÄÄLTÄ.