Tampa Baylle karmaiseva menetys: Nikita Kutsherov sivussa ainakin koko runkosarjan

Tampa Bay Lightning sai äärimmäisen huonoja uutisia joulun alla. Joukkueen ykköstykki Nikita Kutsherov on sivussa ainakin koko runkosarjan.

Hallitseva Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightning sai surkeita uutisia joulun alla. Joukkueen kärkihyökkääjä Nikita Kutsherov joutuu alustavien tietojen mukaan seuraamaan sivusta kaikki runkosarjan ottelut.

Syynä Kutsherovin poissaololle on lonkkaleikkaus, johon hän joutuu ensi viikolla. Tampa Bayn leirissä elätellään toiveita, että venäläistaituri kuntoutuisi pudotuspeleihin mennessä.

”Hänelle on tuskallista olla sivussa runkosarjasta, ja hän tekee kaikkensa päästäkseen mukaan pelaamaan niin pian kuin mahdollista. Haluamme hänet mukaan pudotuspeleihin”, Tampa Bayn GM Julien BriseBois sanoi.

Kaudella 2018-2019 NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi arvostetun Kutsherovin viime kausi oli jälleen kerran tehokas. Hän teki runkosarjan 68 ottelussa 85 tehopistettä. Kova pistetahti jatkui pudotuspeleissä, kun Stanley Cupin nosteluun päättynyt poikkeuksellinen pudotuspelirumba tuotti tehopisteet 7+27=34 25 ottelussa.


KATSO MYÖS: Lisää suomalaisuutisia Nashvillestä: Erik Haula Mikael Granlundin seurakaveriksi