NordicBet arpoo mahtavia palkintoja joka tunti synttäreiden kunniaksi

NordicBet

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arpoo tänään keskiviikkona mahtavia palkintoja joka tunti 15-vuotissyntymäpäivien kunniaksi.

15 vuoden aikana NordicBet on noussut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmaksi ja suosituimmaksi vedonlyöntiyhtiöksi.

Nordicbet täyttää 15 vuotta!

– Rahapelimaailman digitalisoituminen alkoi 2000-luvun alussa, ja kaikki toimijat ovat rakentaneet liiketoimintaansa vahvan vanhan pelikulttuurin puristuksissa. Online-toimijoita on yritetty tyrmätä epäluotettavina. Alan vahvin trendi alusta asti onkin ollut luotettavuuden rakentaminen, ja NordicBet on malliesimerkki luotettavuutensa osoittaneesta yhtiöstä, sanoo Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

NordicBet on ensimmäinen nimenomaan pohjoismaisille asiakkaille rakennettu vedonlyöntisivusto. Se on osa Tukholman pörssiin listattua Betsson Groupia.

– NordicBetille on kunnia-asia huomioida vetokohteissa myös sellaisia pohjoismaisia sarjoja, joita muut vetoyhtiöt eivät noteeraa. Suomessa tämä tarkoittaa vetokohteiden tarjoamista esimerkiksi jalkapallon nelosdivisioonasta sekä jääkiekon kakkosdivisioonasta. Markkinoiden laajin ja laadukkain tarjonta tällä saralla on tehnyt yhtiöstä yhden alansa suurimmista, Kvist iloitsee.

Vahva näkemys urheilun osaamisesta ja ymmärtämisestä on näkynyt vahvasti myös markkinoinnissa, etenkin jääkiekossa. NordicBet oli Jokerien pääyhteistyökumppani seuran ensimmäisellä KHL-kaudella. Tällä hetkellä NordicBet toimii pääyhteistyökumppaninaRuotsin kiekkoliiga SHL:ssä sekä virallisena vedonlyöntikumppanina Euroopan parhaat kiekkojoukkueet kokoavassa CHL:ssä. Viime syksynä maailman parhaiden maajoukkueiden World Cupissa NordicBet oli virallinen vedonlyöntikumppani.

– 15 toimintavuotensa aikana NordicBet on palkittu useasti alansa parhaana. Viimeisin palkinto tuli tammikuussa, kun EGR palkitsi NordicBetin vuoden 2017 vedonlyöntiyhtiönä. Sitä ennen Norjan arvostetuin vedonlyöntilehti TIPS kerkesi valita NordicBetin jo Norjan parhaaksi vetofirmaksi, Juha Kvist kertoo.

Syntymäpäivä tarkoittaa tietysti myös isoa kasaa lahjoja – yhtiön asiakkaille! Helmikuun aikana on luvassa arvontoja, joissa palkintoina on muun muassa useita hulppeita ulkomaanmatkoja.

Tästä mukaan NordicBetin synttäritarjouksiin!