NordicBet tarjoaa kattavasti lätkävedonlyöntiä sekä kampanjoita ympäri kauden

Pohjoismaalaisten suosima NordicBet tarjoaa paljon hyviä kohteita jääkiekkoon. Nordicbetin sivuilla on myös paljon eri jääkiekon sarjatasoja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain pelattavaa lätkäkohteista. Tarjolla on myös uusille asiakkaille loistava 100 % bonus.

NordicBet tarjoaa myös sivuillaan livestriimejä muun muassa Champions Hockey Leagueen ja Ruotsin korkeimpaan kiekkosarjaan SHL:ään. Sivuilla yhdistyykin otteluista vetojen lyöminen sekä otteluiden seuraaminen erinomaisesti ja sivusto on myös täysin suomenkielinen. NordicBetin asiakaspalvelu on niin ikään saatavilla suomeksi.

Vedot sisään NordicBetilla!

100 % bonus aina 100 € asti + 70 €

NordicBetilla on myös tarjolla mukava tervetuliaisbonus, jonka voit käyttää jos sinulla ei ole vielä pelitiliä. Uusille asiakkaille on tarjolla loistava 100 % bonus aina 100 € asti. Lisäksi saat kahdelle seuraavalle talletuksellesi 70 € arvoisen lisäbonuksen, joten koko bonuksen arvo kohoaa peräti 170 €.

Lisäksi NordicBet tarjoaa asiakkailleen reilusti ilmaisvetoja sekä ilmaiskierroksia, joten aktiiviset asiakkaat palkitaan aina.

Voit lunastaa tervetuliaistarjouksen TÄSTÄ.

Kampanjoita lätkävedonlyöntiin

NordicBet järjestää myös todella paljon erilaisia kampanjoita sekä kilpailuita, joihin voit osallistua heidän sivuillaan. NordicBetin sivuilla on myös saatavilla hyviä riskittömiä sekä ilmaisia vetoja tasaisin väliajoin. Sivustolla on myös usein LoveTheBet-kohteita, joista löydät korotettuja kertoimia.

Suosittelemme lämpimästi tutustumaan NordicBetiin jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta sivustosta. Hyvä käyttöliittymä takaa sinulle varmasti mukavia tunteja urheiluvedonlyönnin parissa ja voit viihtyä samalla myös huippukiekon parissa livestream-palvelun avulla.

Lunasta 100 % vedonlyöntibonus!

Copyright © 2018 Laitataklaus.com