KUVA: Nuori Nikita Kucherov Jaromir Jagrin vieressä – ei edes tiennyt mikä on NHL

Nikita Kucherov on ollut viime aikoina todella hurjassa lennossa.
Nikita Kucherov on ollut viime aikoina todella hurjassa lennossa.

Supertähti Nikita Kucherov poseerasi vuonna 2005 otetussa kuvassa lajilegenda Jaromir Jagrin vierellä. Tuolloin hän ei edes tiennyt, mikä NHL on.

NHL:ssä on nähty vuosien varrella useita ja taas useita venäläistähtiä. Viime aikoina kyseistä titteliä on pitänyt hallussaan maalitykki Alexander Ovechkin, jota pidetään monien papereissa lajin yhtenä kaikkien aikojen maalintekijöistä.

Ovechkin on kuitenkin saanut parin viime kauden aikana todellisen haastajan, sillä Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov on kasvanut erinomaisesta pelaajasta todelliseksi supertähdeksi. Venäläinen on pelannut tällä kaudella 51 ottelua, joissa hän on tehnyt 27 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

Kucherov onkin koko NHL:n pistepörssin kärjessä. Maaleissa hän on kuitenkin pörssin jaetulla kolmannella sijalla, kun kärkipaikkaa pitää hallussaan juuri Ovechkin 32 osumallaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt internetiin julkaistussa kuvassa on käynyt ilmi, että Kucherov on ollut aikanaan – yllätys, yllätys – aivan tavallinen lapsukainen. Kyseisessä otoksessa kaikista hienointa on kuitenkin se, että Kucherov poseeraa siinä legendaarisen tshekkiveteraanin, Jaromir Jagrin, kanssa.

Kuva on otettu vuonna 2005, jolloin Jagr pelasi NHL:n työsulun vuoksi venäläisessä Avangard Omskissa. Jagr edusti seuraa 38 runkosarjaottelun ajan, tehden näissä tehot 16+22.

Kuva on julkaisut muun muassa Instagramissa, hockeycollectiven tilillä. Kuvan yhteydessä kirjoitetaan, että Kucherov ei ollut tuolloin edes tietoinen koko NHL:n olemassaolosta.

https://www.instagram.com/p/BeqpP_ljvM3/?taken-by=hockeycollective

Jos et saa kuvaa näkyviin, voit katsoa sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sebastian Aholta uskomaton maali – kiekko yhdellä kädellä ilmasta sisään!