Nuorten MM-kisoista kasataan perjantain Triplaus-veto!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

U20 MM-kisat: Veikkaa & voita 500€!

U20 MM-kisat polkaistaan tänään käyntiin Suomen aikaan kello 21:00, kun Sveitsi lyö mailat yhteen Slovakian kanssa. Leijonat starttaa omat pelinsä ensi yön puolella kello 01:00, kun vastaan asettuu Saksa. Coolbetin Triplaus-lappusta varten kasataan kohteet nimenomaan näistä matseista!

Suomi lähtee pelaamaan Saksaa vastaan valtavana ennakkosuosikkina. Saksalaisten lähtökohdat ovat haastavat ennen kun turnaus on ehtinyt alkaakaan. Kuten muutkin maat, myös Saksa joutui ennen kisojen alkua koronakaranteeniin. Tämän jälkeen joukkueesta paljastui useampi tartunta, minkä vuoksi karanteenia jouduttiin jatkamaan. Tästä syystä joukkue ei päässyt pelaamaan edes harjoituspeliä ennen turnauksen alkua. Saksalaiset joutuvatkin marssimaan tulevan yön matsiin näiltä näkymin vajaalla miehistöllä – ja puntit olisivat epätasaiset, vaikka Saksalla olisikin täysin normaali rosteri.

Suomella on kasassa kohtuullisen hyvä jengi. Antti Pennasen suojateilla on täysin realistinen sauma taistella tiensä mitaleille: tästä Coolbet tarjoilee kertoimen 2,70. Leijonien sankarin viittaa kantaa HIFK:ssa tahkoava Anton Lundell. Tästä päästäänkin Triplauksen ensimmäiseen kohteeseen, sillä lapulle painetaan Lundellin osuma. Saksan verkko tulee todennäköisesti heilumaan runsaasti tässä matsissa, ja olisi suoranainen ihme jos Leijonien ykköshyökkääjä ei tässä mittelössä maalaisi.

Triplaus täydennetään Sveitsi -1,5 -vedolla, joka osuu mikäli Sveitsi voittaa Slovakian vähintään kahden maalin erotuksella. Sveitsi on jo pitkään ollut kova pala Slovakialle, ja tähän tuskin on tänään luvassa muutosta. Sveitsi kaatoi harjoitusottelussaan Itävallan 3-2 (Itävalta toki lähtee kisoihin lähtökohtaisesti heikoimpana jenginä), mutta vastaavasti Slovakia otti Tshekiltä kuokkaan 0-6. Tasoero on näiden kahden välillä selkeä, joten luotetaan sveitsiläisten voittoon.

TRIPLAUKSEEN!