Nuorten MM-kisojen sankarivahti paikkaamaan Ukko-Pekka Luukkosen jättämää aukkoa TPS:n maalin suulla

Nuorten MM-kisoissa mainiosti esiintynyt Kari Piiroinen liittyy TPS:n vahvuuteen paikkaamaan Ukko-Pekka Luukkosen jättämää aukkoa.

TPS:lle tuli akuutti maalivahtipula, kun Buffalo Sabres kutsui sopimusmaalivahtinsa Ukko-Pekka Luukkosen takaisin riveihinsä valmistautumaan pian alkavaan AHL-kauteen.

TPS:n ratkaisu oli hankkia Nuorissa Leijonissa vuodenvaihteen MM-kisoissa säväyttänyt Kari Piiroinen maalilleen lainasopimuksella. Piiroisella on voimassa oleva pelaajasopimus Tapparan kanssa. Alkukauden hän on pelannut TUTO Hockeyn paidassa Mestistä.

”Olemme iloisia, että pääsimme Tapparan kanssa yhteisymmärrykseen tästä lainasopimuksesta. Kari tuo meidän maalivahtiosastollemme kilpailutilanteen Ukko-Pekka Luukkosen lähdön jälkeen. Hän on nuori ja lahjakas maalivahti, jonka näemme mielellämme TPS-paidassa”, TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kommentoi.

Piiroisen lainasopimus ulottuu alustavasti helmikuun loppuun asti. Tapparalla on oikeus kutsua Piiroinen takaisin riveihinsä tai peluuttaa häntä TUTOssa, mikäli Mestis pääsee jatkumaan.


KATSO MYÖS: Nyt se on varmaa: MM-kisoja ei pelata Valko-Venäjällä