New York Post: Manhattanilta kajahtaa – NY Rangers valmis räjäyttämään pakkansa

New York Rangers -organisaatiossa ollaan tiettävästi valmiita osittaiseen uudelleenrakennusprojektiin.
New York Rangers -organisaatiossa ollaan tiettävästi valmiita osittaiseen uudelleenrakennusprojektiin. Kuva: Getty Images

Seitsemänä viime keväänä pudotuspeleissä nähty NY Rangers, joka on yksi NHL:n Original Six -seuroista, on valmis laittamaan todellisia huippunimiä niin sanotusti lihoiksi.

Paikallislehti New York Post kertoo saaneensa tietoa luotettavalta lähteeltä, minkä mukaan joukkueen johtoporras on ilmoittanut NHL:n pelaajasiirtojen takarajan olevan oikea paikka pelaajiston uusimiselle.

Lehden artikkelissa tarkennetaan, että koko johtoportaalla on yhteinen näkemys tilanteesta ja myös omistaja Jim Dolan on antanut siunauksensa osittaiselle uudelleenrakennukselle.

Toisin sanoen Manhattanilla ollaan valmiita ottamaan yksi askel taaksepäin, mennäkseen kaksi askelta eteenpäin.

Tietojen mukaan edes sillä, onko Rangers NHL:n Trade Deadlinen aikaan mukana taistelussa pudotuspelipaikoista, ei ole vaikutusta tilanteeseen; seurassa halutaan taistella Stanley Cupista – ei väkisin vain pidentää pudotuspeliputkea.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Zuccarello, Nash, McDonagh…

Rangersin tavoitteena on hankkia sekä varausvuoroja, nuoria NHL-pelaajia että NHL-valmiita pelaajia. Rangers onkin tiettävästi valmis luopumaan sellaisista huippupelaajista, kuten Mats Zuccarellosta, Rick Nashista ja kapteeni Ryan McDonaghista. Lisäksi tarjolla ovat ainakin myös Michael Grabner ja Nick Holden.

Edellä mainittujen nimien osalta – Holdenia lukuun ottamatta – Rangers uskoo saavansa jokaisesta ykköskierroksen varausvuoron sekä osan kohdalla vielä mukavasti muita vaihtokappaleita kaupan päälle.

Mitään täydellistä uudelleenrakennusta, ja varausvuorojen tankkaamista, Rangers-organisaatiossa ei tulla kuitenkaan näkemään, vaan prosessin aikana seuran vakaa aikomus on säilyttää osittain myös kilpailukykynsä.

Rangersin pelaajiston, kuten myös pelaajien sopimustilanteet, löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Kommentti: Ottawassa leikitään tulella – lähteekö Erik Karlsson lätkimään?