Nyt jysähti NHL:n suunnalla! Anthony Duclair esitti Arizonalle siirtopyynnön

22-vuotias Anthony Duclair on pyytänyt siirtoa toisaalle. Nuorukainen pelaa tällä hetkellä kolmatta kauttaan Arizona Coyotesin riveissä.

Anthony Duclair pelasi elämänsä parasta jääkiekkoa kaudella 2015-16, kun hänet oltiin kaupattu New York Rangersista Arizona Coyotesiin. Kesän 2013 kolmannen kierroksen varaus iski nimittäin 81 runkosarjaotteluun 20 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä.

Sitten iski toisen kauden kirous, sillä kanadalainen keräsi viime kauden 58 ottelussa tililleen vain tehot 5+10. Hän joutui lopulta AHL-seura Tuscon Roadrunnersin riveihin, missä hän teki 16 otteluun yhden maalin ja yhteensä seitsemän tehopistettä.

Moni kuitenkin tiedosti hänen potentiaalinsa, eikä seurassakaan jaksettu stressata hänen heikolla kaudellaan. Se on tuottanut joiltakin osin tulosta, sillä hän on tehnyt tähän mennessä 32 kamppailuun tehot 8+6.

Nyt Duclair kuitenkin räväytti: hän nimittäin on pyytänyt The Athleticin mukaan siirtoa toiseen seuraan.

Siirtopyynnön syytä ei tiedetä, mutta se saattaa kenties johtua hänen saamastaan vastuusta. Duclair on nimittäin pelannut ottelua kohden keskiarvolta 13:20 minuuttia, josta vain 1:58 minuuttia on tullut ylivoimalla. Kyseinen lukema on Coyotesin vasta 13. suurin määrä.

Coyotesin kokoonpano on paperilla NHL:n yksi lahjakkaimmista, joskin tämä ei ole näkynyt tällä kaudella käytännössä missään. Seura nimittäin majailee NHL:n sarjataulukon jumbona, kun se on kerännyt 42 otteluun vain kymmenen voittoa ja 25 pistettä.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea NHL-osiostamme TÄÄLTÄ.

Anthony Duclairin tilastoihin pääset käsiksi TÄÄLTÄ.