Nyt se on varmaa: Liigassa pelataan tyhjille katsomoille

Liigassa pelataan koronaviruksen takia runkosarjan loput ottelut tyhjille katsomoille. Pudotuspelien lopullisesta kohtalosta ei toistaiseksi ole varmaa tietoa.

Suomen hallitus antoi suosituksensa torstaina iltapäivällä pidetyssä tiedotustilaisuudessa perua kaikki yli 500 hengen tapahtumat koronavirustartunnan leviämisen hillitsemiseksi.

Liiga päätti suositusten mukaisesti, että runkosarjan kaikki loput ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tänään torstaina sekä lauantaina pelattavat täydet kierrokset pelataan ilman yleisöä.

Liigan hallitus ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä pudotuspelien kohtalosta, vaan tiedottaa siitä myöhemmin. Käytännössä vaihtoehdot ovat koko kauden peruminen tai pudotuspelien pelaaminen tyhjille katsomoille.

”En halua lähteä spekuloimaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että meillä on vaihtoehtoja mitä tehdä. Säännöissä ei ole kirjauksia, mutta käytännössä päätämme asiasta liigan osakaskokouksessa”, Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Pudotuspelien on määrä alkaa jo ensi viikon tiistaina.


KATSO MYÖS: Video: Joonas Donskoi idioottimaisen taklauksen kohteena