Parhaalle maalintekijälle uusi sopimus – Olavi Vauhkonen jatkaa Sportissa

Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.
Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.

Toista kauttaan Vaasan Sportissa kiekkoileva hyökkääjä Olavi Vauhkonen on solminut vuoden jatkopahvin vaasalaisjoukkueen kanssa.

Hyökkääjä Olavi Vauhkonen, 29, on solminut Vaasan Sportin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Vauhkonen on tällä hetkellä Sportin paras maalintekijä, toiseksi paras pistemies ja koko Liigan maalipörssin kahdeksas. Hyökkääjä on tehnyt 44 ottelussa tehopisteet 17+12=27.

Hienoa, että Olavi jatkaa Sportissa. Hän tulee olemaan meille iso pelaaja myös ensi kaudella, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran tiedotteessa.

Isokokoinen ja maaliahne hyökkääjä on menossa kohti uransa parasta kautta. Hän on jo sivunnut Rauman Lukossa kaudella 2014-15 syntynyttä yhden kauden maaliennätystään.

Vauhkosen liike on parantunut huomattavasti siitä, kun hän tuli tänne. Hänellä on yhä käyttämätöntä potentiaalia nousta huipputason pelaajaksi Liigassa ja muissa kovissa sarjoissa, Jämsä sanoo uutisessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Aiemmin tänään julkaistiin Tony Sundin ja Ville Saukon vuoden jatkosopimukset.

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä näihin sopimuksiin ja muutenkin ensi kauden joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa. On jatkajia ja uusia pelaajia, mutta toki muutamia ruutuja on vielä avoinnakin, Jämsä kiteyttää joukkueen nettisivuilla.

Sportin alkuperäisen uutisen jatkosopimuksista pääset lukemaan TÄSTÄ. Vauhkosen uratilastoja pääset katselemaan puolestaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Zamboni-kuski oli jyrätä pelaajan – tv-ryhmä jäi koneen alle