Oliwer Kaski joutui vaihtokaupan kohteeksi – suuntaa NHL:n suomalaisseuraan

Oliwer Kaski on kaupattu Detroitista Carolina Hurricanesin riveihin.
Oliwer Kaski on kaupattu Detroitista Carolina Hurricanesin riveihin.

Detroit Red Wings on kaupannut puolustaja Oliwer Kaskin Carolina Hurricanesiin. Kaski ei ole pelannut urallaan vielä yhtä ainutta NHL-ottelua.

Puolustaja Oliwer Kaski päätyi tekemään kesän aikana NHL-sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Liike oli suomalaisen kannalta hyvä, sillä Red Wingsin pakisto on yksi liigan heikoimmista.

Nyt Kaski on joutunut kuitenkin vaihtokaupan kohteeksi, sillä Red Wingsin GM Steve Yzerman on lähettänyt suomalaispuolustaja Carolina Hurricanesiin. Red Wings sai vaihdossa isokokoisen (200 cm/107 kg) oman pään luutijan, Kyle Woodin. 23-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut koko ammattilaisuransa AHL:ssä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viime kaudella Pelicansin riveissä 59 runkosarjaotteluun komeat 51 tehopistettä (19+32) tehneellä Kaskilla on ollut sopeutumisvaikeuksia Pohjois-Amerikan kapeisiin kaukaloihin, sillä suomalainen on tehnyt alkukauden ensimmäiseen 19 kamppailuun vain tehot 2+3.

Kaski edusti Suomea myös viime kevään MM-kisoissa, kun Leijonat marssi sensaatiomaiseen maailmanmestaruuteen. Kaski pelasi turnauksessa kymmenen ottelua tehoin 0+2.

Oliwer Kaski kaupattiin Carolina Hurricanesiin:

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.