IL: Olli Palola & Veli-Matti Savinainen siirtymässä ensi kaudeksi Kunluniin

Olli Palola teki hattutempun todella tiukkaan paikkaan.
Olli Palola teki hattutempun todella tiukkaan paikkaan.

Hyökkääjät Olli Palola sekä Veli-Matti Savinainen ovat matkalla Jussi Tapolan ensi kaudella valmentamaan KHL-seura Kunluniin, kertoo Iltalehti.

Uutissivusto Iltalehden tietojen mukaan kaksi suomalaishyökkääjää, Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola, ovat molemmat tulevalla kaudella Jussi Tapolan johtaman kiinalaisjoukkue Red Star Kunlunin miehiä.

KHL:n kiinalaisseuraa Kunlunia päävalmentaa tulevalla sesongilla suomalaisluotsi Tapola ja hän on koutsannut kumpaakin kiekkoilijaa aikoinaan Liiga-jengi Tapparassa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

29-vuotias Palola on edustanut tämän kauden Helsingin Jokereita, jonka paidassa laituri on äitynyt kevään pudotuspeleissä kovaan vireeseen; 7 playoff-otteluun mies on tykittänyt komeat 6 osumaa.

Veli-Matti Savinainen puolestaan pelasi kuluvan sesongin venäläistiimi Jugrassa, jossa kiekkovirtuoosi pääsi 50 runkosarjan pelissä maalin makuun yhdeksän kertaa ja syöttöpisteille kahdeksan kertaa.

Red Star Kunlunin vahvuudessa nähdään myös toinen suomalaisvalmentaja ensi kaudella; Porin Ässiä tällä sesongilla koutsannut Jyrki Aho, joka tulee toimimaan Tapolan kakkosvalkkuna Kiinassa.

Iltalehden alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!