Omskilla kauden ensimmäinen ”kotiottelu” – matkaa kotiin 2 700 km

Avangard Omskilla tänään kauden ensimmäinen kotiottelu.
Avangard Omskilla tänään kauden ensimmäinen kotiottelu.

Avangard Omskilla on tänään kauden ensimmäinen ”kotiottelu”. Heittomerkit on käytössä siksi, että todellisuudessa Omskilla on matkaa kotiin 2 700 km.

Avangard Omsk on aloittanut kautensa erinomaisesti, sillä se on voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan. Vakuuttavampaa tästä kaikesta tekee vielä se, että jokainen voitto on tullut vieraskaukalosta.

Ensimmäisenä Omskin jalkoihin jäi Lokomotiv Jaroslav, joka kaatui lukemin 4-0. Tämän jälkeen Omskin uhreiksi ovat jääneet Dynamo Moskova (5-1) ja Severstal Tsherepovets (4-1).

Nyt Omsk pääsee pelaamaan myös kotikaukalossaan, kun se saa tänään klo 19:00 alkavassa ottelussa vastaansa Neftehimik Nizhnekamskin. Ongelmana on vain se, että Omsk pelaa kotiottelunsa 2 700 kilometrin päässä todellisesta kodistaan, sillä joukkueen väliaikainen kotiareena sijaitsee Moskovan lieppeillä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tilanne ei tullut kenellekään tosin yllätyksenä, sillä jo noin kuukausi sitten selvisi, että Omskin oma kotiareena ei ollut valmis KHL-kauden alkuun, joten sen piti siirtää kotiottelunsa Moskovan lieppeille, Arena Balashikhaan, joka on toimi ennen ex-KHL-seura HC MVD:n pyhättönä.

– Me kohtasimme hankalan tilanteen, sillä Avangardin piti löytää nopeasti uusi areena, jotta se ei tule menettämään ensi kautta. Lopulta päädyimme ratkaisuun, joka tulee olemaan ideaali joukkueelle, faneille ja liigalle. Väliaikaisesta ratkaisusta huolimatta olemme varmoja siitä, että Avangard ei tule olemaan ilman kannatusta tulevien kuukausien aikana, KHL:n jääkiekkopuolesta vastaava Georgy Kobylyansky totesi liigan verkkosivuilla elokuussa.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Avangard Omsk kasaa todellista supernippua – hankki Cody Fransonin